Komentáře k článku

Gábina 17.04.2018

Naše malá spinká od narození s námi v posteli. Jsem více vyspalá a dítě je také spokojené.<3

Marcela Kyselicová 17.04.2018

Každé zdravé dítě začne mluvit ve třech letech. :-O

Zuzana 17.04.2018

Záleží na každém rodiči a dítěti. Syn s námi spal v ložnici do cca 2 let, ve své postýlce. Dnes je ve svém pokojíčku a spokojený. Občas, když se mu zdá špatný sen, přijde k nám a spí třeba chvíli u nás. Nebráníme mu v tom, ale je fakt, že takto se vyspíme my rodiče špatně. Takže já zastávám spíš pokojíček, ale nebráníme synovi (4,5 roku), aby přišel k nám nebo v naší posteli usínal s tím, že ho pak přeneseme.

Erika 17.04.2018

Mám tři děti a každé je jiné. Jednomu je jedno kde spí, druhé by s námi rodiči v posteli nikdy nespalo a třetí s námi v posteli spalo do svých pěti let. A i teď, když je jí už skoro deset je šťastná, když může se mnou v noci spát.Takže můj názor je ten, že je vše naprosto individuální a každý má své potřeby a přání. Jako už ve všem. Vždy to musí všem stranám vyhovovat a nikdo se nesmí cítit odstrčený a nemilován.A já a můj muž se cítíme se svými dětmi v posteli úžasně spokojeně...;-)

konatovka 17.04.2018

Mně to bylo velmi příjemné, když jsem někdy usínala s dítětem, bylo jen občas.*1*

To záleži na každym, Honzik se chodí mazlit hned po probuzení

Kristyna04 07.07.2018

Zatím naše miminko spinká samo ve své postýlce :-) ale jsou mu dva měsíce ;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat