Komentáře k článku

Vasti1 09.05.2018

Není to tak dlouho co jsme šikanu řešili u syna ve školce :-(. Nikdy by mě nenapadlo, že už takhle malé děti dokáží být tak zlé a agresivní.

helus 08.05.2018

Bohužel ze šikanou jsem se setkala.Je to hrozná věc.

Anička89 08.05.2018

To je hnus, to by nemělo existovat :(

konatovka 07.05.2018

Když syn studovat a dojížděl do vzdáleného města, tak tam byla tlupa cikánů, kteří si u vlaku počíhali na tyto studenty a ubližovali jim. Syn mi to neřekl, dozvěděla jsem se to o jeho kamaráda, ale to už je spoustu let. :-O

Už jsem se setkala s pár případy, kdy děti ve školkách a školách jsou raubíří první třídy a doma sekají latinu. Je to určitá kompenzace, někdy to bývá naopak. Řekla bych, že v dnešní době jsou vidět velké finanční rozdíly mezi dětma. Jakmile je ve třídě dítě, které má ještě tlačítkový mobil, tak je to outsider nejvyššího stupně :-/ Nakonec ten rodič stejně přistoupí na fakt, že pomůže tomu dítěti se začlenit.

jana222 07.05.2018

Tak šikana se objevuje už ve školce a ve škole taková ta sociální-značkové oblečení, nejmodernější telefony.Určitě každý z nás slyšel i třeba na ulici, od dětí..ty jsi socka. Je to smutné, když už prckové hodnotí kamarády tímto způsobem. *21*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat