Nevíte, kam vyrazit s dětmi? Máme pro vás zaručené tipy, které nezklamou

10.05.2018 | Děti a rodina

Ať už svítí sluníčko nebo se venku žení všichni čerti, neseďte doma a vyrazte s rodinou na výlet. Přinášíme vám tipy, kam s dětmi můžete zajít a užít si při tom všichni spoustu společné zábavy.

Kde žijí princezny?

Mrkněte do mapy. Jistě se ve vašem okolí nachází nějaký zámek nebo hrad, na kterém jste s dětmi ještě nebyli. Děti milují pohádky a tajemné příběhy. Každé z takových míst nějakou zajímavou pověst má. Tak sbalte batůžky a vydejte se do historie.

Jako správní zálesáci

Už teď vás při pomyšlení na stanování bolí záda? Nezavrhujte to a pronajměte si třeba chatku v kempu. Dopřejte svým dětem, aby poznaly, jak se trávila dovolená dříve, nebo pokud jste odvážní, zabalte si jen to nejnutnější a přežijte noc v přírodě jako správní zálesáci. Děti budou nadšené.

Hopsa hejsa…

Děti milují poskakování. A kdyby k tomu ještě mohly létat, bylo by to úplně nejlepší. V Praze se nachází několik center, která nabízejí možnost využití trampolín všech druhů a velikostí. Zábavu si užije dospělý i děti. Schválně! Kdo vyskočí až do stropu?

Šum křídel

Na výstavě obrazů nebo automobilů už byl asi každý. Navštívili jste ale už někdy výstavu motýlů? To je teprve podívaná! Procházíte džunglí a kolem vás létají motýli všech barev a velikostí. Není to nádhera?

Jako indiáni

Překonejte možné obavy a vyjeďte si s rodinou na ranč. Po celé republice existují jezdecké stáje, které jsou na návštěvy turistů výborně zařízené. Tak vzhůru do sedel a užijte si s rodinou ten nejkrásnější pohled na svět!

Vzhůru ke hvězdám

Letní období je nejlepší pro návštěvu planetária. Romantickým výletem jistě potěšíte nejen svá dítka, ale i drahou polovičku. Zkušený personál vás provede areálem, nechá vás nahlédnout do hvězdářských teleskopů a ukáže vám souhvězdí, o kterých jste dosud neměli tušení.

Spadla lžička do kafíčka…

Ať je venku jakékoli počasí, návštěvou aquaparku jistě nic nezkazíte. Děti se vyřádí na skluzavkách a toboganech a vám možná přijde k duhu sauna nebo vířivka. Na své si určitě přijde každý.

Jako Fittipaldi

Pokud jsou vaše děti už trochu starší, vezměte je na motokáry. Bezvadná zábava pro celou rodinu a hlavně pro tatínky i za špatného počasí. Nezapomeňte na helmy a rukavice!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat