Typy matek, které vám na dětském hřišti zaručeně zkazí náladu

Znáte ten pocit, když člověk bojuje s větrnými mlýny? Stejně beznadějné je hledat téma ke konverzaci s někým, kdo je úplně jinou „krevní skupinou“. Zde je typologie matek, před kterými raději vezměte nohy na ramena!

Dětské hřiště. Klidná zóna, ve které si vaši potomci hrají, v nestřeženém okamžiku pojídají písek a ochutnávají rukojeti prolézaček. Také poznávají nové kamarády a docela dost možná si „zadělávají“ i na vůbec první životní lásky. Milujete tuhle kouzelnou atmosféru? Pak jistě víte, že si ji lze vychutnat jenom do té doby, než si vedle vás přisedne na lavičku žena patřící do nějaké z těchto mateřských kategorií. Jaký typ umí vážně podrásat nervy?

Chronická stěžovatelka

Tohle je obzvlášť těžký kalibr, protože už po pár minutách v takové společnosti máte hlavu jako ten pomyslný pátrací balon. Dotyčná dáma si totiž téměř bez přestávky stěžuje – na všechny a všechno. „Už si ani nevzpomínám, kdy jsem se pořádně vyspala. Nic nestíhám a nemám čas se ani najíst, natož si zajít třeba na kosmetiku. Vypadám hrozně, cítím se hrozně. Jak jen to ostatní zvládají, to vážně nechápu,“ svěřuje se vám žena v domácnosti, která nedávno porodila své první dítě a většinu domácích prací nechává na manželovi.

Online chytrá horákyně

I tady jsou šance na normální konverzaci téměř nulové. Jak to? Online matka svůj vrozený intelekt i selský rozum definitivně pohřbila v internetových fórech a debatních skupinách podobně založených jedinců. Uvěří čemukoli, co se na oněch stránkách napíše, a neváhá se o to podělit. Zakrátko vás tedy naprosto vykolejí informací, že kdo během těhotenství nespí vsedě, ten hazarduje s životem plodu. Ovšem dozvíte se i další perličky, které naprosto odporují vašemu chápání, nicméně webová „kazatelka“ si je prostě nenechá vymluvit.

Poblázněná vyznavačka ezoteriky

Nakouknout do horoskopu, nechat si vyložit karty nebo věřit svému šťastnému číslu? Na tom není vůbec nic špatného. Trochu jiná písnička je to ale v případě, že už to někdo trochu přehání – jako paní, co sedí vedle vás. Ta kamarády svého dítěte třídí podle znamení zvěrokruhu. S potomky pak navštěvuje různé podezřelé šarlatány a stejně zvláštní jsou i její výchovné praktiky. Často také inklinuje k alternativní léčbě a snaží se vám namluvit, že sirup proti horečce je ďábelským nástrojem moderní doby.

Slečna Dokonalá, co má všechno v lati

Oblékáte svou drobotinu do značkového oblečení, když vyrážíte na hřiště? Chystáte s sebou svačinu výhradně v bio kvalitě? Předem máte spočítané kalorie v dětském džusu i sušenkách? Pokud je vaše odpověď záporná, nepočítejte s tím, že si s dokonalou matkou „kápnete do noty“. Tahle perfekcionistka je úplně jinde, takže nepochopí ani váš barevně nesladěný outfit, natož kruhy pod očima. Totálně ji pak dorazíte tvrzením, že vaše ratolesti nechodí do soukromé školky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat