Komentáře k článku

Božena 08.10.2018

Přebalovací pult, koš na pleny, sterilizátor, ....jsem neměla a obě děti (2002 a 2004) jsou živí, zdraví a na jejich vývoj to vliv nemělo. Místo hrací deky jsem si s nimi hrála já a záda bez přebalovacího pultu mám v pořádku, protože 2x týdně cvičím. Škoda jen, že současné maminky tráví spoustu času na různých fórech, kde hledají jen ten nejhorší možný scénář, místo aby použily selský rozum a ušetřený čas věnovaly dětem nebo sobě. Když si to všechno chtějí pořídit, ať to udělají.

Katka 08.10.2018

No zrovna pult jsem z těch různých věcí využívala nejvíc :-D A monitor dechu? Ať si to dělá každý jak chce,ale já ho raději měla. Lepší než si pak nedej bože celý život vyčítala, že jsem ho neměla, když by se stala tragédie. Takže za mě tyto dvě věci opravdu zbytečné nejsou. Co je za mě zbytečnost jsou třeba lahvičky. Měla jsem nakoupenou sadu a nevyužila jsem je jelikož jsem pěkně kojila a malá z nich stejnak nechtěla pít ( zkoušela jsem pro případ, když bych byla někde déle pryč. Ale to se stejně nestalo ) Take ty bych třeba koupila až v případě, když by kojení nešlo ;-) A hlavně každé dítě je jiné a co u někoho je zbytečné tak druzí zas třeba využívají dost ;-)

Maminka Annie 08.10.2018

S monitorem dechu nesouhlasím ,má mít každý ,to fakt napíše blb.S ničím tady nesouhlasím

cela 08.10.2018

Chápu, že se autor článku musí něčím živit. proč ale píše naprosté bludy. Které jsou nebezpečné. Kdyby si někdo náhodou myslel, že je v článku napsaná pravda. Ono ušetřit za monitor dechu je bezva, když vám nevadí, že miminko zemře. Hrací deka se dá nahradit tvrdou podlahou, nevadí li vám, že dítě bude otlučené. Čistota je zbytečná- dítě to třeba přežije. Tak takové názory psát a mít za to zaplacené je opravdu podivné. Příště napíšete, že krmit mimino každý den je zbytečné.

Jana 08.10.2018

Vyjádřím se asi jen k monitoru dechu, protože to mě u všech matek dost nadzvedává. Vy jste asi nikdo nerodil v porodnici, nestrávil tam několik nutných dní kvůli zjištění životaschopnosti miminka a neabsolvoval výstupní prohlídku, že? A utor článku to píše dobře, pokud je mininko zdravé a donošené, tak to skutečně zbytečnost je. O ostatních vecech nemluvě. Jediné co máme je hrací deka, ale ušitá ze zbytků triček, kalhot, tepláků apod doma. A světe div se dokonce i na zemi na hrací dece se dá mininko přebalit. A jak se tu některé rozčilují nad stálým ohýbáním, tak vy si nikdo se svými dětmi nehrajete? K tomu se také musíte ohýbat a ro nekdy i stokrát za minutu nebo s dětmi sedět na zemi a hrát si tam.

Judita Jana 08.10.2018

Já s vámi souhlasím ve všech bodech.Konečně někdo,kdo používá selský rozum....

jaji 08.10.2018

Souhlasím s názorem, že to psal někdo, kdo se v životě o dítě nestaral. Za mne z praxe (5 dětí) přebalovák ano, je na kolečkách a na něm vše potřebné, nové pleny, použité, mastičky, atd atd. Monitor dechu, jednoznačně ano. Dnes se dá sehnat doslova z pár korun pronájmu velmi kvalitní certifikovaný přímo z porodnice/novorozeneckého oddělení.

Jitusa 08.10.2018

Souhlasím se vsemy body vyse uvedenymi.Prebalovaci pult???Nene gauc a postel to jisti.Kos na plany??Kdepak kos na odpadky.Mikci s kapuci,tak ty me akorat vytaci,kdyz mam dite ulozit na spani v kocarku a desetkrat ji musim srovnat.Triko je super na leto,ale v zime pod nej jedine bodycko ve stylu natelniku....;-)

Hanyna 07.10.2018

Bez přebalovacího pultu si přebalování neumím přestavit. Je pravda, že jsme museli trošku hýbat s nábytkem, abych ho měla "při ruce", ale nedám na něj dopustit. A hrací deka je také super věc pro batolátko. Ale jinak s ostatními věcmi docela souhlasím*3*

julie 07.10.2018

přebalovací pult ano, koš ne, monitor jednoznačně, nikdy nemáte jistotu, sterilizátor není potřeba, lze převařit ve vodě, mikiny s kapucí až je dítě větší, trička nepraktická,

MH 07.10.2018

Chtěla bych tomu člověku, co psal tenhle článek říct, že píše pitomosti. A nebo nemá děti. Přebalovací pult i s košem mám přímo v ložnici. Skvělá věc. Dneska ho má většina maminek. Proč bych dítě měla přebalovat na posteli? Neznám nikoho, kdo to tak dělá. Kdyz už, tak na na stole na dece... Hrací deka - super věc. A monitor dechu to samé...... Syndrom náhlého úmrtí u malých dětí je dost velký strašák a nám osobně monitor zástavu dechu zahlásil. Díky tomu je naše dítě naživu. Takže tak. Jestli je autor tohohle slintu bezdětný, tak ať se buď obrátí na někoho, kdo děti už má a nebo ať nepíše o něčem, o čem nemá páru.

Pipeta 07.10.2018

V článku jsou samé hlouposti...všechno mám a vše využívám respektive i můj syn. Nic mi nepřipadá jako zbytečnost.

Silvie 07.10.2018

Hraci deka je uplne super a monitor dechu jsme meli v postylce do roka a jen jeden plany.poplach a to staci dat druhou desku a super bez toho si klidny spanek nedovedu predstavit

fifi 07.10.2018

No clanek o nicem blbosti...🤣 proste nic nepotřebujete je vse zbytecne 😄😄😄 Kos na pleny - urcite Ano využívám stale a igel.pytliky nepoužívám.Pleny se dají zabalit. Sterilizator - asi využijí maminky co dávají sunar, za me jsem nevyužila. Bud prevar.voda ci mycka postacila Prebalovaci pult - aaaano mám a do dnes plne vyuzivam, kdo by se chtel stale ohybat nad postel při prebalovani ci oblékání mimca... Hraci deka - samozrejmost pro dite zábavi ho a nauci se Monitor dechu - pro miminka s problemy ANO ale pouze kalibrovany zadny bazarek Tricka a mikiny s kapuci - neni treba. Jedine bodycka s mikci bez kapuce 😉

Hana 07.10.2018

Clanek je fakt nesmysl. Monitor dechu - super vec. Hraci deka - malej si tam vyhral docela dlouho. Prebalovaci pult vyuzivame x-krat denne i ted ve 2 letech.

Markéta 07.10.2018

Monitor dechu považuji za nejužitečnější věc z dětské výbavičky.

janka 07.10.2018

Přebalovací pult jsem částečně využila, vše ostatní ze seznamu jsem neměla. Přebalovák mi velmi vyhovoval při koupání miminek. Používala jsem bavlněné plenky, děti ročník 1991 a 2007 a nosila je rovno k pračce. Prala jsem každý druhý den. Nyní starší dcerka čeká miminko a přebalovák koupí, ostatní věci nechce. Ať si každý udělá podle svých potřeb.

Pavla 07.10.2018

Vetsi blabol jsem dlouho necetla.. Přebalovací pult je zbytečnost? Desetkrat denne se ohybat k diteti na postel? Nevim jak kdo, ale ja mam zada jenom jedny. Mam k nemu i ten kos. Nebudu litat s kazdou plinou nebo ubrouskem pres cely byt a pak to cuchat v kuchyni pri vareni. A uz vubec bych nenavadela k tomu, ze je zbytecny monitor dechu!

J 07.10.2018

Měla jsem prebalovaci pult, koš na pleny, sterilizator do mikrovlnky, hrací deku i monitor dechu :-D jako vsechno jsem využila na max*19*

mase 07.10.2018

A ještě ta deka: máme studenou podlahu, takže dokud ležel nebo se jen převaloval, byla super (taky z velkoprodejny*4*), na ni jsem ještě položila dečku s hrazdičkou, kterou mi půjčila kamarádka a chlapeček byl spokojený. Je pravda, že se začal plazit až v 8. měsíci, jiné děti to zvládnou mnohem dříve...

mase 07.10.2018

Tak za mě přebalovací pult určitě není blbost. Syna na něm oblékám do teď a je mu 2,5 roku... Máme ze švédské velkoprodejny:-), pak se pult sklopí v půlce a bude z něj komoda na oblečení nebo jiné věci do dětského pokoje. Tím košem na pleny je asi myšlen speciální drahý koš, který každou plenku zvlášť sám zabalí do igelitu. Viděla jsem to v jednom dětském obchodě, je to opravdu zbytečnost za fůru peněz. Ale jinak mám u přebalováku malý koš a když je plný, sáček v něm zavážu a vynesu, nemusím s každou plenkou nebo ubrouskem běhat do kuchyně... Monitor dechu jsem neměla, i když se synek narodil o měsíc dřív a když jsme šli po 10 dnech domů, měl jen 2,30 kg, ale kdyby mi to mělo pomoct s klidným spaním, nemám nic proti. Trička mu dávám až teď, když už má plenky jen na spaní, jinak měl bodýčka a overálky. Dudlík neměl, na lahve jsem používala sterilizátor do mikrovlnky.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat