První rok v nebi nebo v pekle? Připomeňte si ho vlastním fotokalendářem

05.11.2018 | Děti a rodina

Není to tak dlouho, co jste si domů z porodnice přinesla malinkatý uzlíček. Možná jste zářila štěstím, ale třeba to pro vás bylo hotové utrpení. Takové neustále brečící miminko nevyspalé novopečené matce na klidu rozhodně nepřidá. Každopádně jste tehdy ještě neměla tušení, jak moc se váš život převrátí vzhůru nohama. A nejen váš, ale i celé vaší rodiny. Jak to ale udělat, abyste si ty neskutečné první okamžiky připomněla i v dalším roce a abyste se z péče o dítě dočista nezbláznila?

Dva měsíce před porodem už jste se zřejmě moc nevyspala. A pokud kojíte, máte šanci, že se nevyspíte minimálně další půlrok. Mezi maratonem v uspávání, přebalování, vaření a uklízení, je naprosto nezbytné vyšetřit si trochu času sama pro sebe. Odreagujete se a budete mít více síly. Tatínci a prarodiče vám jistě rádi pomohou. Věnujte se tomu, co vás dříve bavilo. Ráda jste upravovala fotografie? Teď jich budete mít spoustu. Udělejte si třeba vlastní stolní fotokalendář. Sedněte si k on-line editoru a vyhrajete si se šablonami, pozadím nebo písmem.

Foťte! První rok je období velkých změn

Hlavu vzhůru, začátky s miminkem jsou těžké, ale utečou jako voda. A vaše děťátko vám poroste přímo před očima. Bude se usmívat, převracet, plazit, lézt, chodit, prozkoumávat svět a dělat vám spoustu radosti. Za pár měsíců se úplně změní. A vy spolu s ním! Můžete se těšit, ale také vzpomínat na to, jaký ten první rok života pro vás oba vlastně byl. Uchovejte si vzpomínky stále živé třeba prostřednictvím nástěnného fotokalendáře.

Zažijte to znova! Ve vlastním fotokalendáři

Zážitky s vaším děťátkem vám nikdo nevezme. A stojí to i za všechny probdělé noci a kritické okamžiky. Jen nezapomeňte vyrobit originální fotokalendář celé vaší rodině a zvláště těm, kteří vám s vaším malým pokladem pomáhali v okamžicích největšího zoufalství. Protože čím více kalendářů vyrobíte, tím nižší budete mít cenu za jeden kus. Spočítejte si to on-line. Uvidíte, že se vám to vyplatí.

Jak si vytvořit originální kalendář z vlastních fotografií?  

Dnes už nemusíte být profík, abyste to zvládla. Ani se nemusíte učit zacházet se složitými programy nebo si je dokonce stahovat do počítače. Vybírejte takovou službu, kde vám dají k dispozici svůj on-line editor, mají zkušenosti s výrobou fotokalendářů a garantují skvělou kvalitu tisku i papíru. Nechte si poradit a přečtěte si nejčastěji kladené dotazy.

Jediné riziko, které podstupujete, spočívá v tom, že pak budete muset podobný kalendář chystat pro celou rodinu každý rok. Ale to nebude u Point4me žádný problém, protože na trhu jsou skutečně dlouho a svou práci doopravdy umějí.

Více informací najdete na www.point4me.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat