Komentáře k článku

nea 25.01.2019

Mléko jsem nikdy, po době co jsem na něj byla odkázána, nepila, nepiji a nikdy pít nebudu. Ani kakao, mléčné koktejly, bílou kávu a podobně. Nesnesu ho. Kosti mám přesto pevné, se zuby je to horší.

glady 25.01.2019

mléko si dávám jen do kávy, ale jiné mléčné výrobky ...sýry, tvaroh, jogurty..konzumuju denně

helus 24.01.2019

Mléko a mléčné výrobky jsou velmi důležité pro tělo.

Steve 24.01.2019

Co se týká dětí, tak možná. Každopádně před pubertou okolo 12roku tělo přestává produkovat enzym, který je schopný rozkládat mléčnou bílkovinu a mléko se pro lidský organismus stává zátěží. Navíc kravské mléko obsahuje kasein, což je od bílkoviny v lidském mléce velký rozdíl. Lidský druh je jediný, který vyhledává sekret jiného druhu a jen pro to, že to je zvykem dřívějších generací neznamená, že to je správně.

Adel Steve 25.01.2019

👏👏👍

aster Steve 28.01.2019

Každý člověk je jiný a když někdo mléko špatně tráví, je hloupost, aby ho pil - já piju mléko celý život - ale ne krabicové "mrtvé" mléko, ale syrové z farmy, se všemi prospěšnými enzymy, které se vařením ničí. Takže každý ať se zařídí podle svých potřeb a toto paušalizování je zcestné.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat