Komentáře k článku

Steve 24.01.2019

Co se týká dětí, tak možná. Každopádně před pubertou okolo 12roku tělo přestává produkovat enzym, který je schopný rozkládat mléčnou bílkovinu a mléko se pro lidský organismus stává zátěží. Navíc kravské mléko obsahuje kasein, což je od bílkoviny v lidském mléce velký rozdíl. Lidský druh je jediný, který vyhledává sekret jiného druhu a jen pro to, že to je zvykem dřívějších generací neznamená, že to je správně.

Adel Steve 25.01.2019

👏👏👍

aster Steve 28.01.2019

Každý člověk je jiný a když někdo mléko špatně tráví, je hloupost, aby ho pil - já piju mléko celý život - ale ne krabicové "mrtvé" mléko, ale syrové z farmy, se všemi prospěšnými enzymy, které se vařením ničí. Takže každý ať se zařídí podle svých potřeb a toto paušalizování je zcestné.

helus 24.01.2019

Mléko a mléčné výrobky jsou velmi důležité pro tělo.

glady 25.01.2019

mléko si dávám jen do kávy, ale jiné mléčné výrobky ...sýry, tvaroh, jogurty..konzumuju denně

nea 25.01.2019

Mléko jsem nikdy, po době co jsem na něj byla odkázána, nepila, nepiji a nikdy pít nebudu. Ani kakao, mléčné koktejly, bílou kávu a podobně. Nesnesu ho. Kosti mám přesto pevné, se zuby je to horší.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat