Komentáře k článku

nea 31.01.2019

Tak otěhotnět jsem problémy neměla v žádném případě. Šlo to hned. Ale už je to dávno, děti jsou už dospělé.

helus 31.01.2019

Toto mám za sebou.Měla jsem 3 miminka.

xxkouckaxx 31.01.2019

kdyby to tak bylo jak je možné , že otěhotní kdejaká smažka a notorička ?

ovace 02.02.2019

zatím jsme problém neměly

Siraellen 02.02.2019

na dítě mám ještě dost času

LáskaMimi 16.02.2019

*1**15**15* máme 3 děti a všechno super jen to 3 je hrozně vymodlene*3*

Veravaj 18.02.2019

Na našeho syna jsme čekali dva roky. Bylo to chvílemi velice náročné na psychický stav. Po konzultaci s gynekologem jsme souhlasili s jeho pomocí s podpůrnými prostředky, ale nejdřív jsme si to chtěli ještě jednou v klidu promyslet a odjeli jsme na prodloužený víkend za příbuznými. Už tam mi bylo nějak podivně, ale říkala jsem si že to bude jen doznívající stres. Po návratu mi to nedalo a znovu jsem došla za doktorem. Ultrazvuk potvrdil embryo. Letos jsme se rozhodli pro druhé a doufáme že to nebude trvat tak dlouho. Držte nám palce *5*

javomark 02.03.2019

Mě se otěhotnět podařilo asi až tak po 4 letech. S manželem jsme prodělali všelijaké vyšetření, já i chirurgický zákrok. Nakonec jsem dostala léky a píchali mě hormony . Manžel odevzdal vzorek sperma a poslední krok byla asistovaná reprodukce na 2 pokus. Sice jsem po tom všem přibrala skoro 30 kg a 10 kg mám do dnešního dne, ale nikdy jsem nelitovala a všem přeji ať jim to dopadne taky dobře ať nic nevzdávají a dočkají se.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat