Komentáře k článku

Pepa 17.02.2022

Výzkum z Northwestern University v Chicagu... Jak dlouho zkoumali tento nesmysl. Čekali 60 let, až dvojčata šla do důchodu, aby to zprůměrovali?

Terka 17.12.2019

testosteron snižuje intelekt? mnohdy to tak skutečně vypadá

Pitt 15.12.2019

Nechápu, proč tady ten nesmysl stále visí....

jitkahodna 14.12.2019

jako opět v bety.cz = kravina. Moje dvojčata OBA studují kybernetiku-robotiku ČVUT a holka je naopak ještě chytřejšínež její bratříček. Howgh.

Martin K 12.12.2019

Milion chvilek,mladi lide bez chuti neco dekat,makat rukama nevoni,chteli jsme jim.dat lepsi zivot a tak sli na humanitni smery.Ted sedi v kanclech,v novinach,Tv,neziskovkach a vymysleji nesmysly jen abs byly videt,obhajilinsi svou,,praci,,a tak vymysli kravinky..Spousta holciciho estrogenu v mediich je znat.Nekde jsem cetl ze si zeny udelaly svou komunitu na ostrove..a ze jim to.sakra neklape.O tom se necte..Podobne by bylo s muzi-viz.veznice...nasili,drogy,pravo silnejsiho. Nebourejte spravny model rodin,muz zena deti,jejich role,odpovednost pri vycchove.Vznikne chsos..Nepremejslejte nad takovejma blbostma a zijte normalne..

Martin K 12.12.2019

Hm...film Sexmise mel pravdu..Vyhladit nas muze je proste genderove spravne..Evolucne jasne ,pak se tu holky ukousete,rozdily se stejne nesmazou.a valky budete mit take.

Radka 10.12.2019

Chudáci jedináčci. Pracovala jsem celý život s dětmi a můžu říct, že jedináčka poznám po půl hodině. Jsou věci, které jedináčci bohužel nikdy v životě nepoznají a jsou o ně ochuzeni.

Frank 09.12.2019

Proč v nevýhodě? Stačí se někde uchytit v redakci. Tam se ztratí kdejaká blbá pipina.

Pitt Frank 13.12.2019

Třeba tato atorka....

Karel Gutt 09.12.2019

Odporné !!! I Pán Bůh je genderově nevyvážený. Bude potřeba ho pohnat před Komisi EU, aby si uvědomil, že opětovně chyboval. Ale možná že v tom má prsty Putin !

Pitt 08.12.2019

Blábol... Znám troje dvojčata, u nichž na tom byla podstatně lépe děvčata a chlapci až do puberty za nimi značně zaostávali. Pak se to sice trochu vyrovnalo, ale děvčata jsou na to stále lépe....

Sláva Novák 08.12.2019

Syn má dvojčata kluka a holku a nepozoruji na nich, že by dívka byla nějaká slabší v myšlení, spíše naopak. Snadno se učí jazyky je manuálně zručná a ve škole má maximálně 2 dvojky, u chlapec se také celkem dobře učí, ale do všeho ho musíte honit, žádná osobní iniciativa.

Vlasta Němcová 10.06.2019

To není pravda, máme vnoučata - dvojčata, za celé studium na gymnáziu měla vnučka na vysvědčení pouze dvě dvojky, takže na vysokpu školu je přijata bez příjímacích zkoušek a vnuk musí dělat přijímačky. Kde na to pan doktor přišel ?

Radana Prokopičová 11.04.2019

Mám doma dvoje dvojčátka. Jedny puberťáky téměř 15let a jedny dvouleté. Tohle mi přijde jako hloupost, ale tedy úplná *4*

Špalková Růžena 08.04.2019

Nesouhlasím!! Za 40 let učitelské praxe jsem přišla do styku s nejméně deseti případy dvojčat chlapec - dívka a jednoznačně převažovalo, že dívka byla vyspělejší, schopnější a lépe se v životě uplatnila, než její bratr, který od první třídy žil v závěsu své schopnější sestry, která ho stále před sebou postrkovala a umetala mu cestičku. nevím, kdo s tímhle zjištěním přišel. jistě nevychízel z praxe.

irena 08.04.2019

blbiny

Sonja 08.04.2019

Dvojčata nevznikají tím, že dvě spermie oplodní jedno vajíčko, to vzniká leda života neschopná hmota. Dvojčata vznikají buď tím, že dojde k rozdělení oplodněného vajíčka (tj. jednovaječná dvojčata, jak název napovídá - z 1 vajíčka) a nebo jsou oplodněna dvě vajíčka, protože bylo uvolněno více, než 1 vajíčko (a pak je to o dvojvaječných dvojčatech, tedy překvapivě - ze 2 vajíček). Copak jste někdy někdo slyšel, že ta dvojčata jsou dvojspermiová? :-p. Nechci nikoho urazit, ale když už někdo píše článek o dvojčatech a rozhodne se tam psát, jak k tomu dojde, měl by si přečíst aspoň článek z wikipedie.

Majka 08.04.2019

mám dvojčata chlapce a dívku a oba jsou si rovni

Anna 08.04.2019

S výše uvedeným článkem také nesouhlasím, jsem z dvojčat, mám bratra a vždy jsem byla průbojnější, bráchovi prý jsem jako malá "ubližovala", v období základní školní docházky vždy domácí úkoly opisoval.

Jana 08.04.2019

Také si dovolím nesouhlasit. I u nás je holčička živější, průbojnější atd.... Stejně jak je psáno ve většině komentářů. Takže za mě článek nic moc. Spíš nic než moc.

Ali 08.04.2019

Blbost. Mám sourozence dvojčata. Sestra průbojnější a velmi cílevědomá a to jak v životě, tak ve vzdělání.I já mám dvojčata a dcera je též dravější.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat