Komentáře k článku

Siraellen 01.05.2021

souhlasím

Jura 27.04.2021

Pomáhat ženě do kabátu nebo jí otevřít dveře? To nedělám ani já, byl bych nerad aby si nějaká myslela že jsem genderově zaostal a považuji ženy za slabší pohlaví.

Byzoňák 26.04.2021

No tak já naučil svýho syna v deseti letech řezat motorovou pilou, řídit traktor a teď ve dvanácti umí vzít do ruky svařečku a zavařit slušnej svár. Jo a ženský se mu líbí jako mně👍

Honza 26.04.2021

Žel co asi dítka naučí ten, kdo sám je bábovka, výsledek opičí lásky? A ještě, když má obě ruce levé... Vidím to u vrstevníků, jak se říká mileniálů, co ještě děti buď nemají, nebo mají co nejpozději, zcela na okraji zájmů. A hlavně když sami byli zvyklí vše dostat pod hubu, schovávat se za máminu sukni, nemít žádné povinnosti, tak co asi předají?

Hana 26.04.2021

Většina otců má své zájmy, do kterých výchova dětí nepatří. Dělají si sami, co je pro ně nejjednudušší, dětí si nevšimnou, jak je rok dlouhý a pak ženě vyčtou, co to vychovala. Znám z vlastní skutečnosti. Můj otec chodil do práce, pak sedl a pil pivo a dětí si nevšímal, a pro každou maličkost strašně řval a najvíce na manželku. Na noční směnu chodil tak, že nejmladšího syna dal manželce do postele a řekl mu, ať v noci hlídá mámu, aby k ní nevlezl nějaký chlap. Pak se divil, když synové také chlastali a nejmladší pak mlátil celou rodinu.

Carpe diem Hana 26.04.2021

Můj manžel mne před dvaceti lety postavil před hotovou věc, já chodím do práce a ty děláš všechno ostatní + svoje zaměstnání. Po těch letech zjistil, že si bez něho poradíme a zvolil milenku. Máme dva kluky a ti si myslí, že je to tak normální, ale vyčítají mu, že mě opustil, když to klapalo

Petr 26.04.2021

Urcite by mel kazdy tata naucit syna curat ve stoje.

Carpe diem Petr 26.04.2021

A co dávat dolů prkýnko

Pepa 25.04.2021

Tady autor-ka asi řeší dětství bez táty. :D

honza 25.04.2021

mel

Pavla 25.04.2021

a také krásnou citaci: Muže dělá slovo které PLATÍ, a Ženu, které Hladí. :)

xxkouckaxx 25.04.2021

tátové mají jít vzorem

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat