Komentáře k článku

xxkouckaxx 25.04.2021

tátové mají jít vzorem

Pavla 25.04.2021

a také krásnou citaci: Muže dělá slovo které PLATÍ, a Ženu, které Hladí. :)

honza 25.04.2021

mel

Pepa 25.04.2021

Tady autor-ka asi řeší dětství bez táty. :D

Petr 26.04.2021

Urcite by mel kazdy tata naucit syna curat ve stoje.

Carpe diem Petr 26.04.2021

A co dávat dolů prkýnko

Hana 26.04.2021

Většina otců má své zájmy, do kterých výchova dětí nepatří. Dělají si sami, co je pro ně nejjednudušší, dětí si nevšimnou, jak je rok dlouhý a pak ženě vyčtou, co to vychovala. Znám z vlastní skutečnosti. Můj otec chodil do práce, pak sedl a pil pivo a dětí si nevšímal, a pro každou maličkost strašně řval a najvíce na manželku. Na noční směnu chodil tak, že nejmladšího syna dal manželce do postele a řekl mu, ať v noci hlídá mámu, aby k ní nevlezl nějaký chlap. Pak se divil, když synové také chlastali a nejmladší pak mlátil celou rodinu.

Carpe diem Hana 26.04.2021

Můj manžel mne před dvaceti lety postavil před hotovou věc, já chodím do práce a ty děláš všechno ostatní + svoje zaměstnání. Po těch letech zjistil, že si bez něho poradíme a zvolil milenku. Máme dva kluky a ti si myslí, že je to tak normální, ale vyčítají mu, že mě opustil, když to klapalo

Honza 26.04.2021

Žel co asi dítka naučí ten, kdo sám je bábovka, výsledek opičí lásky? A ještě, když má obě ruce levé... Vidím to u vrstevníků, jak se říká mileniálů, co ještě děti buď nemají, nebo mají co nejpozději, zcela na okraji zájmů. A hlavně když sami byli zvyklí vše dostat pod hubu, schovávat se za máminu sukni, nemít žádné povinnosti, tak co asi předají?

Byzoňák 26.04.2021

No tak já naučil svýho syna v deseti letech řezat motorovou pilou, řídit traktor a teď ve dvanácti umí vzít do ruky svařečku a zavařit slušnej svár. Jo a ženský se mu líbí jako mně👍

Jura 27.04.2021

Pomáhat ženě do kabátu nebo jí otevřít dveře? To nedělám ani já, byl bych nerad aby si nějaká myslela že jsem genderově zaostal a považuji ženy za slabší pohlaví.

Siraellen 01.05.2021

souhlasím

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat