Komentáře k článku

Tina 12.07.2019

Já jsem pro, starší syn ho odmítal a radši si cucal prst, a pak to vůbec nešlo odnaučit. Mladsimu sem dudlik vnutila hned po návratu z porodnice a je klid.

Jankava 12.07.2019

S tím úmrtím je to zajímavé.*13*

helus 12.07.2019

Naše Eliška dudlík vůbec nepotřebovala.

ovace 12.07.2019

my jsme se obešli bez dudlíku

Siraellen 12.07.2019

zajímavé

nea 13.07.2019

vnučka měla dudlík dost dlouho

Dudlík jsem nechtěla dávat, ale nebránila jsem se mu. Každopádně už v porodnici mi po kontrole na šestinedělí přivezli dítě s dudlíkem... To mě docela vytočilo, že někdo rozhodl za mě *21*

Dcera dudlík odmítala. Jakýkoliv tvar, velikost, značku... Manžel se snažil vnutit :-D ale neuspěl. Já jsem byla ráda, že poté nebudu muset odnaučovat. Ono, někdy si samo dítě určí, co chce či nechce. Nutit je zbytečně stresující pro obě strany. Lze najít i jiné metody uklidnění dítěte - nemusí viset jen na prsu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat