Matýsek udělal bobeček... aneb Co by matky neměly dávat na Facebook!

V následujícím textu záměrně pomíjíme věci jako nahé fotky nebo fotky, na nichž je nahé naše dítě, to snad dnes ví už každý, že takové věci na internet nepatří, ale zaměříme se spíše na pohled vašich facebookových přátel. Co si rozhodně nechtějí číst?

Chápeme, že jako pyšné maminky se chcete svými dítky pochlubit, a většina z nás čeká, až si bude moci na FB zase přečíst, co nového a zajímavého se u vás událo. Ovšem všechno má své meze…

1.    Praní

Jasně, víme, že s dětmi geometricky naroste i kopa prádla, kterou musíte téměř každý den zpacifikovat, a vážně s vámi soucítíme, ale pravidelných detailních popisů nás, prosím, ušetřete. Jsou totiž asi tak zábavné, jako když nám FB hlásí, že jste v rámci Farmville vypěstovali šest rajčat…

2.    Jídlo
Tak jo, těší nás, že si při tom shonu okolo miminka stíháte uvařit něco super zdravého a nepochybně dobrého, ale opravdu, opravdu nás o tom nemusíte informovat! Vážně vám nepočítáme kalorie, ani vám nijak zvlášť nezávidíme.

3.    Nemoci
Samozřejmě je nám moc líto, když vaše děťátko onemocní a přejeme si, aby se uzdravilo co nejdříve, ale nepotřebujeme k tomu pravidelné zpravodajství o vývoji jeho tělesných pochodů a tekutin.

4.    Obsah plenek
I když třeba nemáme děti, víme, že to, co najdete v plenkách svého potomka, není nic moc vábného. A ne, není nutné nás připravovat na naši budoucí rodičovskou roli tím, že na FB začnete zveřejňovat informace o tom, co s plenkami udělá mrkvový salátek nebo třeba špenát… Prostě ne.

5.    Učení na nočník
Je to velký krok v životě každého dítka, to uznáváme, ale neměňte status pokaždé, když se tomu vašemu opět povedlo něco utrousit do nočníku – nemluvě o konzistenci, tvaru či velikosti. Tohle nikdo číst nechce, věřte nám!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat