Komentáře k článku

Siraellen 02.12.2019

nemám cukrovku

ovace 02.12.2019

netrápí ale mám z toho strach

Jura 02.12.2019

Se nedivim, známá má dítě od tří let totálně závislé na CocaCole a je fakt peklo když ji nemá v obvyklém tedy obrovském množství, taky k nám už nejezdí protože u nás je obvykle jen petka kdyby náhodou byla chuť a to je málo.

aster Jura 03.12.2019

Jezdívám často kolem večerky, která je kousek od zš (cca 400m) - skončí škola a děcka tak ve věku 7 - 10 let se nahrnou do večerky a pak postávají kolem a každé má v ruce energeťák nebo colu - a všechny mají zjevnou nadváhu. Za pár let tam budou postávat s cigaretou a flaškou piva nebo rumu, což jim koupí každý "bezďák", kterému dají o 10Kč víc - tak co se divíme.

Jura aster 04.12.2019

Jo energeťák je pro ně to "nejlepší", to je snad lepší už to pivo. Dělal jsem na odloučeném pracovišti a njak jsem zapoměl na pití tak mi kolega nechal litrovku(!) njakého takového pití, večer ležím, snažim se usnout ale nemůžu protože slyším njaké bušení, bylo to moje srdce.

aster Jura 05.12.2019

V sezoně se mi často stává, že musím "kancelářskou" práci dělat po večerech, takže jdu spát kolem půlnoci a ráno vstávám v 5. Tak jsem si párkrát koupila energysvinstvo - což o to, ráno mě to nakoplo líp než káva, jenže za pár hodin jsem měla pocit, že mě přejel parní válec - to se mi ani po silné kávě nestane a horší je, že pak už pomůže zas jen další svinstvo. Navíc je to návykové - tak jsem se pokorně vrátila k silné kávě, ale až po pár dnech, kdy jsem nepila nic, co obsahovalo kofein. Bylo to krušných pár dnů...Jestli to má na ty děcka podobný účinek, tak můžou vypít tak tři piksle denně a když k tomu připočteme to množství cukru, který to obsahuje, máme slušný základ na tlouštíky.

helus 02.12.2019

Cukrovku naštěstí nemá nikdo v rodině.

nea 02.12.2019

Cukrovku mám, dostala jsem ji i ze stresu. Dodržuji pravidla a tak si naštěstí nemusím píchat inzulín. Ale léky beru.

konatovka 02.12.2019

Cukrovka mě netrápí a dělám vše proto, abych jí nikdy neměla. Cukr a sladké jsem ze stravy zcela vyloučila a mám hodně pohybu. V mé rodině jí nikdo neměl, ale manželova matka jí měla a jeho sourozenci si píchají již léta inzulín. Stačí zdravá strava a pohyb a ani v pokročilém důchodovém věku touto nemocí, díkybohu, netrpíme. Bohužel, dnes je hodně dětí s cukrovkou.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat