Komentáře k článku

Vasti1 11.08.2020

nabízela jsem dětské oblečení v několika dětských domovech, nebo azylových domech a nikde neměli zájem. Prý toho mají od lidí hodně, že nic již neberou

nea 02.08.2020

dobrý projekt, jen by to chtělo více sběrných míst

Jura 30.07.2020

Od nás mají děti z Klokánku na trička smůlu, po tom co doslouží používám je k technickým účelům. Ale myslím že do těch kontejnerů jdou dát i hračky? Pokud ano jednou je čekají dvě velké bedny Lega včetně asi čtyř Lego kolejišť i s vláčky.

aster Jura 01.08.2020

Naše trička končí stejně - navíc jedno tričko obléknout jen 6x? To lego radši schovejte - vnoučatům se jednou bude hodit *15*

Jura aster 02.08.2020

Teoreticky jsem uvažoval tzv lepší hračky včetně Lega uložit pro příští generaci ale pak jsem to přehodnotil, ať ty co jsou kvalitní ještě co nejdřív poslouží a další generace si koupí nové, s oblečením je to ještě jasnější a zakonzervovalo se jen pár kousků ze sentimentu. Asi k tomu vedla osobní zkušenost kdy jsem s velkou slávou nafasoval hračky a oblečky pro své děti po mně a jelikož jsem měl první dítě po 40ti dala se reálně využít jen dřevěná postýlka a ohrádka na hraní, o kvalitách oblečků z chemlonu se snad nemusím rozepisovat.

aster Jura 03.08.2020

Já jsem schovala chevu - čtyři velké kartonové krabice (na takové množství lega nebyly peníze) a syn si to nedávno odvezl - teď to čistí (bylo to na půdě) a po částech to dává vnukovi - je z toho nadšený a to má teprve 2 a1/4 roku. Stejný úspěch měly staré dřevěné kostky a stavebnice - ani nevím, jestli se ty kostky ještě dneska dají sehnat.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat