Letní novinky pro nejmenší: Stylový kočárek nebo praktická jídelní židlička

Dnes přinášíme tipy na vybavení pro vaše nejmenší. Pokud se rozhlížíte po novém kočárku či jídelní židličce, italská značka Peg Pérego vám možná usnadní výběr díky svým dvěma novinkám, které v srpnu představila.

Židlička Prima Pappa Zero3

Prima Pappa Zero3 je ultralehká a multifunkční, pohodlně poroste s miminkem až do tří let. Prvních pár měsíců po narození ji můžete použít jako naklápěcí relaxační kolébku, od půl roku pak jako vysokou židličku pro krmení i hraní.

Výškově ji nastavíte do sedmi různých poloh, zádová opěrka nabízí poloh pět, opěrka nohou pak tři pozice. Potah můžete volit buď z Eco kůže nebo z PVC a snadno ho očistíte hadříkem. Čištění pultíku za vás vyřeší myčka.

Židlička Prima Pappa Zero3: 2 990 Kč

Židličku si můžete detailně nastudovat i na videu:

Kočárek Book

Pohodlné cestování dítěti i rodičům s kočárkem Book zajistí především odpružená kola s kuličkovými ložisky. Přední jsou navíc otočná, s možností aretace. Stín miminku zajišťuje stříška s UV ochranou průhledného okénka (UPF 50+), skrze které snadno zkontrolujete, že dítěti nic nechybí. Book je nejenom stylový, ale hlavně praktický – když ho zrovna nepotřebujete, díky důmyslnému mechanismu ho složíte jedním pohybem a on pak samostatně stojí.

Díky centrální rukojeti ho také pohodlně přemístíte, kam potřebujete. Pokud vás Book zaujal, čeká vás ještě rozhodování mezi verzí Book Classico (klasický model se stříškou) či Book Completo, který se prodává i s nánožníkem a pláštěnkou.

Book Classico: 7 390 Kč
Book Completo: 8 990 Kč

 

Novinky od Peg Pérega i další dětské zboží naleznete na www.babystar.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat