Svatba na holandský způsob

Zorganizovat svatbu může být pro mnoho párů velkou zátěží. Když si ale uděláte svatbu na holandský způsob, nemusíte se ničeho bát.

Pokud plánujete svatbu a toužíte po něčem neobvyklém a osobitém, musíte si buď obstarat svatebního organizátora nebo si zorganizovat po malých krůčcích všechno sami. První variantu si může dovolit jen nemnoho párů a ta druhá je tak časově náročná, že byste kvůli ní museli dát výpověď. Takže – co teď? A Holanďané přicházejí s perfektním řešením!

„Masters of Ceremony“ – ceremoniář

Co třeba, kdybyste svého organizátora měli? Takového, který vás zná a má rád, a navíc nestojí ani korunu? Nizozemská svatební tradice jmenováním „mistra ceremoniáře“ slibuje právě tohle. V Holandsku je zvykem hned po zasnoubení určit dva přátele, kteří jim s přípravami pomohou. A nemají na starosti je rozlučkový večírek, ale kompletně i celou svatbu.

BFF – nejlepší přátelé

Společně s budoucími novomanželi se „mistři ceremoniáři“ starají o všechno možné ohledně svatby. Tím jim nejen ulehčí od starostí a povinností, ale zajistí během několika měsíčních příprav i o mnohem bližší přátelské spojení. A nenechte se mýlit! I přes velké pracovní nasazení, není pasování na ceremoniáře pro zvolené otrava, ale vždy velká čest.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat