Máte doma tvořivé dítko? Hledáte pro něj vhodný dárek? Inspirujte se našimi tipy od Mattela!

Děti překypující nápady a nadšením do tvoření a vyrábění jsou radostí pro každou učitelku. Když ale takové dítko přijde ze školky či školy domů, potřebuje své šikovné ruce zaměstnat. Následující tipy potěší jak všechny kreativní a zvídavé děti, tak i jejich rodiče.

Barbie Vlasový design salon

S touhle hračkou se vaše aktivní holčička rozhodně nudit nebude. Na dlouhovlasé Barbie se může skutečně vyřádit. Barevné spreje jí pomohou vytvořit působivý melír nebo vzory hvězdiček na pohádkově dlouhých vlasech. Změnit účes je tak snadné – stačí umýt vlasy v mycím koutku, osušit ručníkem a proměnit nový nápad v neuvěřitelně krásný účes. Barbie Vlasový design salon promění sny malé kadeřnice ve skutečnost. Vlasový salon obsahuje mycí koutek, otáčivou židli, stoleček se zrcadlem, speciální vlasový stojan, ochrannou pláštěnku, ručník, hřeben, 3 barevné spreje, šablonky a gumičky. Stejně jako ve skutečném vlasovém studiu si Barbie oblékne pláštěnku, která ochrání její stylové minišaty, usedne do otáčivého křesla a svěří své krásné vlasy do rukou malé kadeřnice. Hračka je určena dětem od pěti let.

Scrabble Junior

Tahle hra dokonale zaměstná jak školáčky, kteří už umí psát, tak jejich mladší sourozence, kteří se abecedu teprve učí. Z oboustranné herní desky si jednoduše vyberou tu verzi hry, která odpovídá jejich schopnostem. Zatímco mladší děti budou pokládat písmenka na již předtištěná slova s obrázky, starší školáci můžou tvořit slova vlastní a sestavovat křížovku. Scrabble Junior je hra, která seznamuje děti s abecedou, rozvíjí slovní zásobu a postřeh, podporuje schopnost soustředění. Bavit bude děti od 5 do 10 let.

Jízda po zdi vzdušné bláznovství

Sestavte dráhu a rozjeďte to naplno! Tahle dráha je jednou z nejrychlejších akčních tratí, kterou Hot Wheels nabízí. Závodit může hned několik autíček, jejichž rychlá jízda vytváří skutečné vzdušné bláznovství! Motorizovaný urychlovač vystřelí autíčka po dráze a dodá jim rychlost pro nové dobrodružství. Tato hračka zaujme kluky (i holky) na dlouhý čas nejen díky akčnímu zážitku, ale také díky skutečnosti, že dráhy ze série Jízda po zdi jsou vzájemně kompatibilní. Lze je do sebe zapojovat, budovat vlastní kompozice a vytvářet tak stále nové příležitosti pro adrenalinové prožitky. Maminky zase ocení, že bude méně práce s úklidem. Nezávodí se přece na podlaze, ale na zdi!

Mluvící hrnec


Zapomínat nesmíme ani na ty nejmenší. S hrncem od Fisher-Price, který přehrává veselé písničky a legrační zvuky, počítá, rozpozná vhazované předměty a určí jejich barvu a tvar, si užijí spoustu zábavy děti od šesti měsíců do tří let.  Hračka neustále udržuje dětskou pozornost a stimuluje k dalším činnostem, zároveň ale nevyčerpává, ani nesvazuje.

Písničky a zvuky se obměňují v závislosti na konkrétní situaci, takže dítě bude vždy znovu překvapeno. Dítě si může s mluvícím hrncem hrát podle své fantazie – nebo si může společně s rodičem a mluvícím hrncem zazpívat, zatancovat nebo nahlas opakovat počty, tvary a barvy.

Jak mnozí rodiče vědí, aby byly děti hodné, je potřeba je zaměstnat. Děti totiž nesnášejí nudu. Tipy, které jsme pro vás vybrali, zabaví i aktivní děti na dlouho a přispějí tak k rodinné pohodě. Navíc se při nich vaše zlatíčka také procvičí v manuálních a intelektových schopnostech.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat