Vánoční dárky pro tulivé děti

Dotyk je pro malého človíčka základní životní potřeba. Jak jinak se všechno naučit a poznat, než tak, že se toho dotkneme a vyzkoušíme to. Dotyk je ale důležitý i jako součást projevení citu, malé dítě lásku nejlépe pochopí právě skrze obejmutí nebo přitulení. Stejně tak jako ke svým nejbližším se ale dítko rádo přitulí i ke svým měkoučkým kamarádům a jak dobře víme, některé si z nějakého důvodu zkrátka oblíbí více než jiné.

Když jsme připravovali následující vánoční tipy pro tulivé děti, měli jsme právě tohle na paměti. Vybírali jsme pečlivě možné favority našich nejmenších. Třeba právě tyhle hračky rozsvítí oči vašich malých človíčků pod vánočním stromečkem.

Mluvící pejsek

Hračka, jejíž kvality prověřila tradice. Zamilovaly si ji děti po celém světě. Nyní je tu ovšem novinka – pejsek, který mluví nejen česky, ale také anglicky. Děti s ním zažijí spoustu legrace a naučí se novým věcem.

Budou společně poznávat písmenka a učit se abecedu, rozlišovat čísla a barvy, počítat, zpívat veselé písničky a pojmenovávat části těla – a to nejen v češtině, ale nově i v anglickém jazyce. Pejsek pomáhá dítěti aktivně rozvíjet jeho jazykové schopnosti. Učení přitom probíhá nenásilnou a hravou formou. Je vhodný pro děti už od 6ti měsíců.

Kouzelní zpěváčci

Tak se jmenují velmi vtipné a fantasticky vypadající postavičky od Fisher-Price, jež připomínají trochu strašidýlka, trochu zvířátka, trochu kouzelné pohádkové bytosti. Svým vzhledem vyhovují dětskému vnímání světa. Jakmile dětská ručička stiskne heboučké bříško, postavička otevře roztomilou pusinku pěkně dokořán a zazpívá legrační tón.

Při každém stisku je tón jiný, ale dohromady dokonale ladí. Dítě tak může vytvářet pokaždé jinou melodii, měnící se v závislosti na rytmu, kterým malému zpěváčkovi bříško mačká.

Vybírat můžete z mnoha typů a barev, novinkami jsou  Zpěváček s mrňouskem a Kouzelní zpěváčci rádiových hitů. Všechny jsou vhodné pro děti od 3 let.

Plyšové příšerky Monster High

popularita příšerně-krásných studentek Monster High od Mattela dávno překročila věkovou hranici školních dívek. Proto jsou tu i v plyšové podobě, pro všechny děti, které se ke své oblíbené panence rádi přitulí. Vybírat můžou ze čtyř krásných roztomile strašidelných plyšových Monsterek, oblečených do stylového oblečku. Jsou vhodné pro děti od 6ti let. My představujeme dvě z nich.

Spectra Vondergeist

Panenka Spectra, pocházející z rodiny duchů,  s dlouhými modrými vlásky, miluje svou fretku jménem Rhuen, kterou má neustále při sobě! A protože Spectru ve škole nejvíc baví žurnalistika, zažijete s ní i vy spoustu skvélých dobrodružství!

Abbey Bominable

Abbey je ve skutečnosti dcerou samotného Yettiho, jak je na ní na první pohled vidět,  Na Monster High přijela ze severu země jako výměnná studentka.

Jakmile jí blíže poznáte, hned zjistíte, že je skvělou kamarádkou, která spolu se svým miláčkem mamutem Shiverem, bude bezva parťačkou pro nejedno malé dobrodružství!

Věříme, že tyto tipy vám usnadnily výběr a možná vás i částečně ušetří předvánočního shonu. Nezapomeňte, že dárky se dají nakupovat i od počítače v pohodlí domova. Vaše nejmenší pak potěší nejen nový plyšový kamarád, ale také spokojenější a klidnější maminka : ).

Další hračky najdete v naší galerii a na www.mattel-katalog.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat