Komentáře k článku

kobuny 16.04.2022

Pokud potomek studuje a přitom nevydělává tak asi těžko odejde z domova a ani bych to po něm nechtěl.Ale po dokončení studií a nastupu do práce by se měl osamostatnit a bydlet sám nebo v páru.Pokud máte dvojgenerační dům tak prostě bydlí sám v jednom bytě a stará se o sebe sám včetně praní atd.

Trémon 16.04.2022

Pokud by syn nestudoval ani nepracoval určitě bych ho nepodporovala. Ale my jsme byli oba samostatní už ve 20. Vím, že je dnes drahé bydlení, ale mladí mohou bydlet v bytě s kamarády, jen nebude plná lednička a vyprané Když jsem si v roce 1990 koupila první malý byt, zase jsem neměla peníze na nové auto.

Sára 15.04.2022

Vysoká škola v jiném městě je příprava na samostatný život. Bydlení na koleji/privátě člověka naučí se starat sám o sebe (nakupovat, vařit, uklízet, případně prát a žehlit). Co si člověk nezařídí/nenakoupí, to nemá. A jakmile si člověk najde práci, měl by se odstěhovat od rodičů.

Elle 15.04.2022

Mě vyhodili v 19ti z domu (neměli peníze, aby mě živili) a nikdo se mě neptal, kde a za co budu žít

Siraellen 15.04.2022

Až bude samo chtít

xxkouckaxx 15.04.2022

může odejít až na to bude mít a to je dnes problém

Jana hrbáčová 15.04.2022

Myslím, že hlavní roli v tom dnes hraje dostupnost bydlení...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat