Komentáře k článku

Naďa Stejskalová 30.12.2022

Dobrý den,chci se zeptat manžel má z prvního manželství syna,ten je gay a se mnou má dceru a ta je lesbička. Tvrdí že to není z jeho strany.

docent Naďa Stejskalová 30.12.2022

Dobrý den. Homosexualita není dědičná. V současné době je to trend. Prostě je mnohem výhodnější být homosexuální orientace, než heterosexuální. Proto dnes raději budou děti tvrdit, že jsou homosexuální, aby se jim dostalo lepšího zacházení, vzdělání, zaměstnání atd.

Genetička Naďa Stejskalová 30.12.2022

Dnes se předpokládá, že homosexualita u chlapečků se dědí ze strany matky, a že za to může nerovnováha hormonů v době těhotenství. Zjistilo se, že homosexuálové muži mají více homosexuálních příbuzných mužů ze strany matky než ze strany otce. Homosexualita u holčiček se dědí v jiných genech než homosexualita u chlapečků, dalo by se říci, že jsou to přesně opačné dispozice. Zatímco homosexuální kluci mají nastavený mozek tak, aby se jim líbili muži, tedy jakoby trošku žensky. Lesbičky mají mozek nastavený tak, aby se jim líbili ženy, tedy mají mozek nastavený podobně jako muži. Na úrovni genů jsou to tedy dvě nezávislé dispozice (k homosexualitě u mužů a lesbismu u žen), je jenom náhoda, že se vám v rodině sešli obě dvě.

Genetička Naďa Stejskalová 30.12.2022

Váš manžel tedy nemůže za to, že je jeho první syn gay. Byla jeho první partnerka "rozmazlená" holčička? Ale možná trošku přispěl svými geny k tomu, že je vaše dcera lesba. Má váš partner mužné chování? Je hrubší?

Genetička Naďa Stejskalová 30.12.2022

Nemám moc ráda, když se lidi hádají o to, kdo od koho co zdědil. Za své geny nikdo nemůže. Jde o to, že musíte přijmout dítě takové jaké je. Předpokládám, že si manžel s dcerou lesbičkou docela rozumí? Většinou pro to muži mají pochopení. Berte to tak, že máte docela štěstí, máte zdravou dceru, a do koho se zamiluje, a s kým to bude dělat, tak o tom přece nerozhodujete vy. Jako rodiče ji můžete jenom podporovat v tom co dělá.

Jitka 30.12.2022

Nesmysly vycucané z paty!

Anonym 30.12.2022

jojo,mám ho po otci

Věra 30.12.2022

Zapomněli jste na důlek na bradě.

docent Věra 30.12.2022

To není pravda. Všechny mé 3 děti mají důlek na bradě, ale já ho nemám. Ale dítě Petra (souseda) ho má a on také. Takže je to nejspíše náhodné.

Lucie Věra 30.12.2022

to docent: to skoro vypadá, že Vaše děti budou sousedovy :D :D :D

docent Věra 30.12.2022

aha to mě nenapadlo

Jaroslav 30.12.2022

Velmi ošklivý, zato velice chytrý pan profesor si vzal za manželku velmi krásnou, i když neskutečně hloupou ženu. Plánoval si, že jejich děti budou chytré po něm a krásné po manželce. A jak to dopadlo si každý může domyslet. Jejich děti byly ošklivé po něm a hloupé po manželce.

Lucie Jaroslav 30.12.2022

:D :D :D to se tedy povedlo

Alča 30.12.2022

S tou barvoslepostí tam je pěkný nesmysl. Pokud ji má otec jeho syn ji mít nebude protože od otce zdědil Y chromozom. Leda že by matka byla přenašečka a zdědil by ji od matky Ale to by autor článku si to musel víc nastudovat než by napsal ten nesmysl.

noname Alča 30.12.2022

Článek je zavádějící, otec má chromozomy XY a matka XX. Dítě tedy může mít chromozom X od otce (pak je to XX = děvčátko , protože má chromozom X od otce i od matky) nebo má od otce chromozom Y - pak je to syn - XY. Pokud by otcové měli jen chromozom Y, rodili by se logicky jen samí kluci! Autor článku si nedal moc práce, když ho "smolil".

Janča 30.12.2022

To je jedno, po kom co má, hlavně ať je děcko zdravé!

DJ Janča 30.12.2022

A není to jedno🤠

Marta 30.12.2022

A které se dědí pouze po matce? Mitochondrie a inteligence třeba…

docent Marta 30.12.2022

Inteligence určitě ne. To by lidstvo extrémně rychle hlouplo. Inteligence je náhodná a ne zcela vrozená.

Milla Marta 30.12.2022

Mám svoji maminku ráda, ale IQ jí dáno nebylo, já studuju jednu z nejnáročnějších vysokých škol v republice. To teda nevím, jak bych to s inteligencí od maminky dokázala :D.

jana 30.12.2022

ještě se naučte pravopis

Dobrý den , chytrost se prý dědí po matkách . Asi na tom něco bude . Hezký den . jana 30.12.2022

Mám svoji maminku ráda

Prdprdcililink 30.12.2022

To je opravdu vtipné, jak se nám celý článek snaží vnutit představu, že si dítě po otci nese jen samá negativa. Zakázal bych vás, protože jste slepou větví ve vývoji lidstva.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat