Tipy na hračky, které udělají dětem největší radost!

18.11.2013 | Děti a rodina

Vánoce jsou za dveřmi a vy ještě nemáte dárky pro své ratolesti? Je těžké se orientovat v nepřeberném množství hraček a her, které jsou v současnosti na trhu. Proto jsme pro vás vybrali to nejlepší, co může letos nadělit Ježíšek pod váš stromeček.

PRO NEJMENŠÍ

Hitem letošních let jsou bezesporu elektronické a interaktivní hračky. Naším tajným tipem je dětský tablet, který je vhodný pro děti již od 18 měsíců. Děti se učí zábavnou formou písmenka, číslice či barvy. 

PRO HOLKY

V poslední době je stále větší zájem o kreativní sady. Hitem letošních Vánoc jsou bezesporu sady na výrobu šperků MyStyle. Holčičky si mohou samy vyrobit originální náramky, náhrdelníky či náušnice pomocí nejrůznějších technik. Link:

PRO KLUKY

Neexistuje snad žádný kluk, který by neměl rád pořádná terénní auta. Jedním nejprodávanějších modelů na dálkové ovládání, které potěší nejen děti, ale i tatínky, je RC Auto Buggy v měřítku 1 : 16.

PRO VŠECHNY

Hledáte zábavu pro všechny členy rodiny? Kupte si novinkovou společenskou hru ABECEDA. Děti si díky ní procvičí rychlost, rozšíří slovní zásobu a společně s rodiči si užijí spoustu zábavy.  
 



Pokud jste si z našich tipů nevybrali, zkuste se inspirovat z přehledné nabídky stovky báječných hraček na www.bambule.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočková polévka

(1 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat