Vánoce 2013 ve znamení sportu? Proč ne

06.11.2013 | Děti a rodina

Dárky k Vánocům jsou každoročním vesměs potěšením pro příjemce, ale možným problémem pro obdarovávající. Máme pro vás tedy tip – zkuste v roce 2013 vánoční dárky ve znamení sportu.

Lámete si už nějaký čas hlavu s tím, co letos věnujete svým nejbližším k Ježíšku? Nic konkrétního vás nenapadá? Tak co takhle letošní Vánoce zkusit ve znamení sportu? To pochopitelně není dobré pouze vzhledem k tomu, že o vánočních svátcích většina z nás přibere pár kilogramů navíc. Sportovní vybavení i oblečení bude mít totiž uplatnění po celý rok. Na následujících řádcích pro vás máme několik tipů, přičemž pro další inspiraci nás můžete kdykoli navštívit na Vanocni-darky.cz.

Sportovní dárky pro muže i pro ženy

Pokud doma máte sportovně založeného chlapa, není v podstatě co řešit. Sportovní oblečení či náčiní je v takovém případě ideálním překvapením, což platí i pro nejrůznější posilovací a relaxační přístroje. Jedná se přitom o vhodný dárek pro tatínka a dokonce i dárek pro dědu. Mezi sporty se totiž dají nepochybně zařadit i hry jako třeba šachy.

To samé koneckonců platí i v oblasti dárků pro ženy. Pokud tedy chcete věnovat nějaký sportovní dárek kamarádce, mamince nebo babičce, nic vám nebrání. Jak vidno, můžete v této sféře pořídit dárky pro rodiče i prarodiče (např. již zmíněné šachy anebo třeba nové kolo), ačkoli horolezecký výstup nebo seskok padákem by senioři asi ocenili jen těžko. Na druhou stranu, člověk nikdy neví…

Dopřejte více pohybu také dětem

Že se dnes děti málo hýbou, je všeobecně známá věc. V době počítačů a televizí je prostě pohyb čím dále vzácnější též u mladších ročníků. Jestliže i Vás dokážou „caparti“ svou nečinností naštvat, pořiďte jim letos pod stromeček sportovní dárek pro děti. Přinejmenším je budete takovým překvapením alespoň motivovat k nějaké aktivní činnosti. Zkrátka a dobře, chcete-li mít Vánoce 2013 ve znamení sportu, můžete v této oblasti sehnat dárky pro celou rodinu!
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočková polévka

(1 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat