Důvody, proč je skvělé být o Vánocích těhotná

Říkáte si, že je vážně nefér, že si letošní Vánoce tak neužijete, protože očekáváte narození potomka a spousta jídel a pití je pro vás zapovězena? Nezoufejte! Těhotenství na svátky má nesporné výhody!

1. Díky těhotenským kalhotám s vysokým elastickým pasem vám nikdy netáhne na záda, takže nehrozí, že budete po vycházce na vánoční trhy ještě týden posmrkávat.

2. Zatímco ten tlustý dědek v červeném oblečku a obřím břichem, který okupuje nákupní centra, moc sympatií nesbírá, na vás a vaše kulaté bříško se budou všichni usmívat.

3. Budete nejobletovanější osobou u vánočního stromečku (tedy pokud vás nezastíní nějaké to batole, ale i tak budete druhá hned za ním, co se popularity a množství dárků týče).

4. Díky klenoucímu se bříšku získáte úplně univerzální výmluvu, která poslouží jako prevence před nejrůznějšími večírky a rodinnými sešlostmi („moc mě to mrzí, ale nějak se necítím úplně dobře, nechci nic riskovat…“).

5. Dav v nákupním centru, kilometrová fronta u pokladny nebo na toaletách? Věřte, že nic vám neuvolní cestu jako náhlý (lehce hysterický) výkřik „asi mám kontrakce!“.

6. Vydáte-li se do kina na nějaký ten vánoční slaďák, klidně a veřejně můžete na konci vzlykat jako dítko, kterému právě sebrali a před očima rozšlapali oblíbenou hračku, je to v pořádku – to ty hormony!

7. Letos to bude váš partner, kdo skončí zamotaný do světelných řetězů, když se je bude snažit umístit na stromeček, protože vy se přece nechcete natahovat nebo balancovat na stoličce!

8. Na rozdíl od (především dámské) většiny vaší rodiny se nemusíte nijak trápit tím, že byste o Vánocích přibrala, a nikdo vám navíc nebude vyčítat, když slupnete poslední zbytek bramborového salátu, jediný zbývající babiččin vanilkový rohlíček, o který se ostatní příbuzenstvo téměř popralo, nebo všechny čokoládové figurky z kolekce určené k ozdobení stromku…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat