Lego hry dobývají svět a srdce dětí!

01.09.2014 | Děti a rodina

Tato legendární čtyři písmena, jež tvoří logo značky, jsou vrytá do paměti většiny z nás. Málokdo už ale ví, co přesně znamenají. Logo je složeno ze dvou slov, a to "leg" (hrát si) a "godt" (dobře). Ve volném překladu to pak znamená něco jako "dobře si hraj" a od tohoto hesla také odvíjí firma svoji činnost. Dánská společnost Lego je předávána z otce na syna už více než osmdesát let. Za celou dobu své existence považuje Lego děti a jejich spokojenost za středobod světa, proto mezi své prioritní hodnoty zařazuje tvořivost, zábavu, učení, péči a kvalitu. Značka je synonymem pro kvalitu a originalitu, můžete si tak být jistí, že si vaše děti hrají bezpečně a způsobem rozvíjejícím jejich kreativitu a fantazii.

Zachraň budoucnost lidstva s Lego Ninjago!

Lego nabízí přes dvacet tematických zaměření, ze kterých si vyberou jak kluci, tak holky všech věkových kategorií. Jedním z nich je i Lego Ninjago, stavebnice s příběhem! O čem příběh Stavebnice Ninjago pojednává? Svět je na pokraji zkázy! Ukrutný Lord Garmadon utiskuje ostatní obyvatelé a za pomoci armády válečníků chce změnit svět k obrazu svému. Podaří se mu to? Nebo mu do cesty vstoupí Sensei Wu, garmadonův bratr a jeho čtyři mladí učedníci Jay, Zane, Kai a Cole?

Nelehké poslání učedníků!

Zlomit sílu a zlé záměry Garmadona ovšem nebude nic jednoduchého a učedníky čeká nelehká, strastiplná cesta. Čtyři stateční učedníci musí perfektně ovládnou starodávné bojové umění Spinjitzu. Ovládnutím tohoto umění získají rychlost tornáda a budou poroučet čtyřem přírodním živlům: ledu, ohni, zemi a blesku.

Podaří se jim společně zachránit svět nebo se jejich síly nevyrovnají moci Lorda Garmadona? Průběh boje můžeš ovilinit i ty! Vyber si svého bojovníka a jdi proti zlu!

Učedník Cole, nindža živlu země je silný, odpovědný a velmi dobrý strategický plánovač. Jay, nindža blesku, vyniká střeštěným humorem a je nadaným vynálezcem. Kai je nindža živlu ohně, občas bývá netrpělivý a prchlivý, ovšem pokud jde o tak zásadní věc, jako je záchrana světa, umí se ovládat. Posledním z učedníků je Zane, nindža ledu. Ačkoliv ovládá ledový živel, jeho srdce není studené a s ostatními učedníky má vřelé vztahy. Kterého bojovníka si vybereš a postavíš se Garmadonu?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat