Britax Go Next, novinka ve skandinávském stylu

08.12.2014 | Děti a rodina

Plánujete delší výlet, pravidelnou procházku na čerstvém vzduchu nebo menší nákup? S dětmi se dá zvládnout vše, stačí se jen trochu přizpůsobit a upravit si denní režim tak, aby vyhovoval všem členům rodiny. Není pravda, že s příchodem dětí končí veškerá zábava, naopak. Určitě je více starostí, ale život nabírá nový směr a s dětmi si užijete spoustu radostných chvil. Proto, aby šlo vše hladce, je dobré si dětskou výbavu dobře promyslet a vybrat takové výrobky, které se stanou zároveň pomocníky, kteří vám každý den zjednoduší.

Společnost Baby direkt, je česká rodinná firma, která je již dlouhé roky distributorem mnoha světově známých značek, v oblasti dětských potřeb. Pečlivě si své dodavatele vybírá a nabízí široké portfolio kvalitních výrobků. Jednou z nejznámějších značek na trhu je Britax Römer, která přináší nejen nejkvalitnější autosedačky, ale i unikátní a praktické kočárky.

Poslední novinkou je všestranně použitelný kočárek Britax Go Next, který byl inspirována švédským designem. Tento velmi elegantní kočárek je vhodný pro děti již od narození a poskytuje jim tak příjemnou, bezpečnou a pohodlnou jízdu s veškerým komfortem. Kočárek se lehce přizpůsobí aktuální potřebě. Díky adaptérům na podvozek snadno umístíte hlubokou korbu, sportovní sezení (ve směru i proti směru jízdy) či autosedačku. Snadný, patentovaný systém umožňuje složení kočárku včetně sportovní nástavby a to v obou směrech. Reflexní bezpečnostní pásky 3M Scotchlite™ a odrazky Vám umožní, abyste byli dobře viděni za jakéhokoliv počasí či za šera.


Sportovní sedačka poskytuje díky velkému prostoru komfortní posezení a je vybavena 5ti bodovým výškově nastavitelným bezpečnostním pásem. Pohodlí zajistí opěrka nohou, která se dá nastavit do tří poloh.

Prodloužitelná protisluneční clona i větrací okénko jsou důmyslně navrženy pro větší radost z jízdy malých cestujících. Požitek z jízdy ještě znásobí zadní nafukovací kolečka, která perfektně tlumí nárazy a usnadňují tak průjezdnost terénem, stejně tak přední otočná kola s možností aretace.

Maminky při balení potřebných věcí na výlet, procházku či pískoviště ocení prostorný košík. Snadno odnímatelný a pratelný potah zajistí vždy čistý a perfektní vzhled tohoto nevšedního kočárku.

Více informací o produktu a u jakých autorizovaných prodejců jej lze zakoupit, naleznete na webových stránkách www.babydirekt.eu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat