Dámy, zahoďte komplexy jednou provždy: Fotky žen po porodu zaplavily svět a ohlasy jsou neskutečné!

Povislá kůže, strie a celulitida. Přesně tak vypadá mnoho žen poté, co přivede na svět dítě.

Dnešní doba diktuje až nezdravou dokonalost, kult těla je na vzestupu. Ženy, vymykající se průměru, cítí komplexy, strach a bojí se ukázat tělo, které je „jiné". Této fotografce se podařilo ukázat, že žena po porodu může být stejně krásná jako modelka z obálky lesklého časopisu.

Kdo rozhoduje, co je krásné?

Samotná autorka projektu, fotografka Jade Beall během těhotenství přibrala více než čtyřicet kilo a cítila se "jinak". Fotka jejího poporodního těla, kterou sama pustila ven, se rázem rozšířila po celém světě. To ji přesvědčilo o tom, že ženy by se neměly cítit po přivedení potomka na svět ošklivé. Rozhodla se proto ženy celého světa motivovat. „Nikdy jsem nikde neviděla nic, co by oslavovalo" ženské tělo po porodu. Sama jsem měla pětadvacet kilo nadváhu, ale zjistila jsem, že ostatní ženy chtějí vidět něco podobného. Fotografie těla po porodu byly jakýmsi katalyzátorem jejich emocí," prozradila Jade časopisu People.

Různé velikosti a tvary

Poté, co se její fotografie začaly šířit, zpětná reakce od žen byla ohromující! „Dostávala jsem stovky emailů a zpráv od žen, které mě prosily, abych je nafotila. Je mnoho matek, které mají pocit, že pokud po porodu nezhubnou, selžou na celé čáře. Není to správné." Beall se proto rozhodla ukázat tělo poznamenané mateřstvím ve zcela novém světle. Začala s focením žen různých národností, velikostí a křivek. Odkaz projektu je jasný - na to, abyste se cítili krásně, nemusíte z těla „vymazat" všechno, co je přirozené a v odchylce od dokonalosti, ke které nás společnost nutí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat