Menu
14. 04. 2015 | Tipy na výhodné akce
Dávám tip na obchod kde jsme koupili krásný a cenově dostupný nábytek do ložnice. http://www.prospanek.cz/ nebo kamenná prodejna ve více městech viz stránky. Mají velký výběr a podle mě nejvkusnější nábytek ze všech obchodů co znám.
no musim uznat že nábytek mají opravdu hezký.hlavně se mi líbí že je opravdu ze dřeva ne jenom z dřevotřísky.to je hned jiná kvalita.a ani mi nepřijde tak drahy jak bych čekala od masivu…
Právěže je to krásný masiv a není drahý proto se mi tak líbí.
Koupila jsem si tam nedávno s přítelem novou postel a noční stolky.Velká spokojenost!:)
Zdravím, já jsem si s manželem vybrala pevnou dubovou postel, která má moderní design a jednoduché provedení. Dáme spíše na kvalitu, tak jsme nakoupili na doporučení známých u Design Outlet. Viděli jsme ji u nich osobně, tak jsme pak už jen objednali přes internet.
ProSpánek znám, moc příjemné prostředí pro nákupy, vždy si vyberu, vlastně když něco takového sháním, jdu rovnou k nim a zatím mě nezklamali :-)
Přesně tak, mají super výběr a vždy jsou ochotní a ceny jsou taky moc dobré když chce člověk kvalitní zboží.
Nábytek už máme
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Můžete se těšit na příjemné chvilky se svými ratolestmi, které vám budou vyprávět své vtipné školní příhody. Nejenom, že se skvěle pobavíte, ale zároveň si také vzpomenete na svá dětská léta a eskapády, které... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.