Diskuse na téma příčesky

25. 05. 2015 | Hubnutí

Ahojky:) ráda bych pořídila příčesky ale moc se v tom nevyznám, nevím jaké zvolit.Chci to jen na příležitostné nošení.Budu ráda když někdo zkušený napíše nějaký tip. děkuju

Luissa 14.03.2018

Já si koupila culík na www.clipinhair.cz. Dělám si z něj do práce takový hutný drdol. Ze svých vlasů bych ho tak těžko udělala. Nasazuje se úplně lehce, není s tím vůbec žádná práce.

Hella 16.04.2018

Tak já dala holky na váš tip a obkjednala ty clip iny z www.clipinhair.cz. Děkuji za doporučení. Jsem velmi unešená. Škoda, že jsem o nich nevěděla už dřív.

Ivana 11.10.2022

Já asi úplně příčeskům neholduji, ale mám vyzkoušenou metodu clip - in pásků, které vlasy krásně zahustí a prodlouží a není to trvalé. Takže se to jednoduše nandá a sundá a není k tomu potřeba nikdo další na pomoc

Mirka Ivana 28.04.2023

Tak já teda clip in taky beru jako příčesky :D ale to je jen věc názoru a názvu :D Clip in jsou jinak za mě perfektní, super, mám je ráda, nosím je denně.

Hanny Ivana 30.05.2023

Ivano, já jsem se chtěla zeptat na to, zda ty pásky nezatěžují vlasy?

Danny Ivana 03.07.2023

Já si clip in vlasy kupuju od https://www.clip-in-vlasy.eu a musím teda říct, že jsou super. Ne, vlasy vůbec nezatěžují. Je to šetrná metoda prodloužení vlasů. A není trvalá, takže obměna možná :)

Verča 09.10.2023

Holky, od https://www.clip-in-vlasy.eu/ pokukuju po culíku. Chci se zeptat, jak dlouhé musím mít svoje vlasy, aby šel culík připnout?

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat