Hubnutí

Hubnutí. Jak získat pevnou vůli, jídelníček, cvičení, nutriční poradci a další rady jak získat dokonalou postavu a jak si ji udržet.

Nechuť ke sportování 221 příspěvků

Máte také takovou nechuť vykonávat jakýkoliv sport ?

Vally22 05.02.2023
Kaficko11: Mám udělanou objednávku v dragonfly tak snad jsem vzala dobře velikost, už se moc těším

Rotační disk11 příspěvků

máte někdo doma rotační disk? Já si ho pamatuju z dětství, že jsem se na něm strašně ráda točívala N...

Romča 02.12.2021
Jo to určitě je, mnoho firem už to dnes i nabízí. Například Ketodiet Vám poradí a mají přímo u hubno...

Hubnoucí prádlo31 příspěvků

Má někdo zkušenosti s inzerovaným hubnoucím prádlem*4*

PanvickaJ 07.02.2023
Ženy objednávala jste některá pro chlapa ty pánské šortky v dragonfly?

6kg za 2 měsíce34 příspěvků

Zhubl jsem 6kg za 2měsíce.Rád vám poradím jak taky zaručeně a zdravě zhubnout. Kdo by měl zájem, tak...

Hanka 25.09.2022
Za dva měsíce se dá holky zhubnout mnohem víc, ale chce to pořádně makat ;)

bezbolesná liposukce19 příspěvků

Ahoj ráda bych Vám doporučila nový salon na Malé straně. Provádějí zde bezbolestnou ultrazvukovou li...

Jana 30.10.2022
Aha tak to já ne, jsem vyloženě silná v břiše, ale máme to hodně geneticky, nicméně nadešel čas s tí...

hubnutí133 příspěvků

http://www.hubnete.cz/lussi

Salsa25 30.11.2022
Na hubnutí je nejlepší pohyb. Oblíbila jsem si teď v Brně super fitko https://zone4you.cz/fitness/

Držíte dietu?68 příspěvků

Hubnete? Držíte dietu? Jakou? Poraďte s ostatním váš zaručený recept na štíhlou postavu! Nebo jste d...

Žofkan01 26.01.2023
Čauky tam jsem nikdy nebyla, je možnost se tam jít nějak nezávazně podívat?

Hubnutí s www.fitnesstv.cz4 příspěvky

Ahojky ženy. Nezkoušel jste někdo už něco z téhle stránky? Já jsem ji náhodou objevila na internetu ...

Míša 23.09.2021
Nemáte zkušenost s eshopem fitham ?

XLS Medical36 příspěvků

Milé dámy, chtěla bych poprosit o radu. Ráda bych vyzkoušela přípravek na hubnutí XLS Medical...máte...

Renata 02.01.2022
Ahoj holky, když jsme u té kliniky. Koukala jsem na nabízené procedury a docela se mi líbí omlazení ...

hubnutí s chutí33 příspěvků

Ahoj pokud hledáte to správné místo kde začít s hubnutím tak navštivte http://www.sportcentral.cz a ...

Linda 01.04.2022
Boože, mluvíš mi naprosto z duše proto jsme se se ségrou rozhodly vyzkoušet ketofit dietu a řekla by...

Mačingová4 příspěvky

Máte někdo zkušenost s očistnou kůrou Mačingové ? Nechci psát s dietou, protože to není dieta, ale h...

Nikoleta 09.08.2022
Znám její recepty ale nevydržela jsem nikdy moc dlouho

Spalovač tuků Pyrolis11 příspěvků

Ahoj, ráda bych se Vás zeptala, zda některá nemáte osobní zkušenost se spalovačem Pyrolis? Začala js...

Marta 25.02.2017
holky který spalovač je v pohodě? Nebo takový žádný není? Protože mám pocit že jsem nikde žádný dobr...

Dieta která vám pomohla?60 příspěvků

Dobrý den, potřebovala bych nutně zhubnout a poměrně rychleji, za zhruba 4 měsíce se mám totiž vdáva...

Adél 04.03.2022
Mně se podařilo zhubnout na ketofit dietě, aktuálně se stravuju dál těma jejich jídlama na střídačku...

Výživový poradce68 příspěvků

Ahoj holky, rozhodla jsem se dát do rukou odborníků a nechat si sestavit jídelníček a celkově zlepši...

Michala 22.02.2022
Výživovým poradcům moc nevěřím. Mám toho za sebou dost a stejně jsem nejvíc zvládla zhubnout nejvíc ...

Hubnutí se STOB14 příspěvků

Máte s tím někdo zkušenosti? Mám v plánu u nich absolvovat seminář o hubnutí: http://www.stob.cz/odb...

Bela 28.06.2019
No i pro mě je to hodně..a co ste pro to musela všechno udělat, co ten základní program obsahuje?

existuje hubnutí bez námahy a diety? 90 příspěvků

Děvčata, chci se vás zeptat jestli nevíte o nějakém účinném cvičení, které jé méně náročné na fyzičk...

Domča 05.03.2022
No já jsem sice zhubla, ale co se mi zhoršilo, tak je celulitida, takže jsem objednaná tady na to oš...

Zhubnout77 příspěvků

Ahoj jmenuji se Michelle a je mi 18 a potřebovala bych zhubnout měřím 151 a vážím 53 a už mě to štve...

Renata 21.02.2022
Co ty kupované diety ? Myslíte, že jsou dobré ? Taky na tom nejsem postavově moc dobře a mohla bych ...

příčesky26 příspěvků

Ahojky:) ráda bych pořídila příčesky ale moc se v tom nevyznám, nevím jaké zvolit.Chci to jen na př...

Ivana 11.10.2022
Já asi úplně příčeskům neholduji, ale mám vyzkoušenou metodu clip - in pásků, které vlasy krásně zah...

liposukce5 příspěvků

Zdravím dámy,ráda bych se zeptala,jestli máte některá zkušenost s "liposukcí" respektive s metodou u...

Majdalenka 02.06.2021
Ahojky, na aetherclinic.com jsem byla na laserové liposukci a byla jsem spokojená. Sezení jsou velmi...

Úbytek váha a zhoršení celulitidy8 příspěvků

Ahoj holky, taky se vám stalo, když jste daly dolů víc kilo, tak se vám šíleně zhoršila celulitida ?...

Irena 04.10.2020
Osobní zkušenost s žádným takovým ošetřením nemám jenom jsem hodně četla o ošetření tri active aji n...

Jak zdravě zhubnout 5 příspěvků

Jak se vám podařilo zdravě zhubnout bez jojo efektu?

Naďa 23.09.2021
Hodně mi pomohlo když jsem si domů pořídila cyklotrenažer. Chodívala jsem hodně na spinnig, ale pak ...

Jak jste se zbavili celulitidy ?2 příspěvky

Prosím vás, jak se vám povedlo zbavit celulitidy ? Jestli se to teda někomu povedlo ... protože s tí...

Petra 07.10.2021
Je tam ten efekt trvalý ?

Ketofit dieta9 příspěvků

Ahoj holky, zajímaly by mě vaše zkušenosti s touto dietou. Hlavně jestli se na ní dá vydržet ty 4 tý...

Zdena 14.03.2023
Už dlouho se potýkám s nespokojeností se svoji postavou, mám nějaké kilo navíc a ráda bych něco sho...

Nízkosacharidová dieta6 příspěvků

Ahoj, když bych se chtěla pustit do nízkosacharidové diety, tak jakou by jste mi doporučily ? Jak je...

Mia 25.09.2022
Za mě je ketodiet jedna z nejlepších a nejchutnějších diet. Díky ní mám o tři velikosti menší obleče...

Jakou dietu vybrat4 příspěvky

Zkoušeli jste nějakou dietu která vám opravdu sedla a viděli jste po ní výsledky? Ráda bych se zbavi...

MartaJane 28.04.2022
Moc díky rozhodně tam kouknu, docela dost mě to zaujalo ze všeho co jsem zatím viděla :-)

Trusted Lost Love Spells Caster0 příspěvků

I am an international based in INDIA. Money spells that work fast to make you wealthy in USA UK Cana...

Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Peníze, na které čekáte už nějakou dobu, jsou na cestě! Vydržte a uvidíte, že se vaše finanční situace brzo markantně zlepší. Naštěstí moc dobře víte, že to není signálem k většímu utrácení, a peníze chytře investujete do... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

13 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:20
154 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:16
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:06

Nové diskusní téma

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat