Menu
09. 07. 2014 | Hubnutí
Dobrý den, potřebovala bych nutně zhubnout a poměrně rychleji, za zhruba 4 měsíce se mám totiž vdávat a chtěla bych vypadat dobře a ne jako slon a tak přemýšlím jakou dietu zvolit... nemáte nápad? zase bych nechtěla aby to bylo nějaké nezdravé hubnutí i když bych chtěla shodit rychleji a taky aby se pak nedostavil všemi nenáviděný jojo efekt :-O :-( :-/ tak kdybyste měly nějaký tip :-)
Jediná dieta, která mi opravdu chutnala a hlavně jsem díky ní zhubla a váhu si pořád držím je KetoDiet.
Já taky nedám dopustit na KetoFit. Díky ní jsem se dostala na svou vysvěnou váhu a naučila se zdravě a pravidelně jíst. Doteď si od nich kupuju mlsky a kaše :-)
Ahoj holky, já se taky nechala nalákat televizní reklamou na ketofit, i když jsem byla trošku skeptická, tak mi nakonec docela vyhovuje. Mám za sebou druhý měsíc s keto produkty, doplňuji ještě svými keto recepty a mám dole 10kg.
Já mám s těmi televizními reklamy trošku problém, nepotrpím si na telemarketing, ale taky jsem slyšela dobré ohlasy na keto produkty. Zkoušela jsi konkrétní balíčky?
Začínala jsem s tímhle https://www.ketofit.cz/keto-dieta-na-4-tydny-140-porci a pak si to uzpůsobila dle sebe.
Mně se podařilo zhubnout na ketofit dietě, aktuálně se stravuju dál těma jejich jídlama na střídačku s tím, co si uvařím a váha mi jde dál krásně dolů :)
Mně se podařilo zhubnout, ale ještě to pořád není ono, tak uvažuju nad neinvazivní liposukcí, co myslíte, je tam ten efekt dost velký ? Nenašla bych tady někoho, kdo má tento zákrok za sebou ?
To by mě taky zajímalo. Psala jsem už do jedné diskuze, tak snad se někdo ozve. Docela by mě to zajímalo jelikož bych ji chtěla podstoupit.
Já začala míň jíst a když to jde tak chodím všude pěšky. Koupila jsem si přírodní tabletky StillSlim od Theoherbs, který mi navozují pocit sytosti takže ani nemám potřebu tolik jíst a pořád mlsat a pomáhají mi rychleji spalovat kalorie, ani jinak nijak necvičím a kila jdou krásně dolů :-)
To zní hodně dobře, a ty tabletky jsou čistě přírodní?
Jojo je, však si to pročti. Já jsem fakt ráda, že jsem je objevila :-)
Tak rovnou objednávám, jsem na to zvědavá. Děkuju za radu :)
Tak to je super, určitě to vyzkouším, děkuju.
Není vůbec za co, dejte potom třeba vědět jak to jde ;-)
Určitě dám vědět, jsem na to zvědavá
Přesně tak, není to jenom o tom nasadit dietu, ale změnit stravovací návyky a životní styl. Tady ty krátkodobé diety jsou akorát výbornej náběh k jojo efektu, vím o čem mluvím, ale taky mi to trvalo než jsem na to přišla a než jsem si to nechala vysvětlit.
Jediný, co skutecně funguje, je omezit jídlo a cvicita to doporučuji pilates, yogu a plavani.
Zkus svět zdravi a hlavně zdravě a pravidelně jíst
dieta a všechno kolem toho je taky o pevné vuli. Začala bych nějakým detoxem, odvodnním orgnizmu a sportem. Váha pujde krásně dolu
Za me urcite proteinovou dietu - je rychla, ale musite se zaprit a skutecne jenom maso, mlecne vyrobky, hodne zeleniny, zejmena listove.. Tahle dieta ale pomuze kazdemu - lidkse telo funguje stejne a tuky se pali stejnako -- https://www.slimming.cz/proteinova-dieta/
Ahoj, já mám zkušenosti s přírodními produkty od Herbalife a nemohu si stěžovat. Jsou to produkty na přírodní bázi, a nabízí různé programy v různé cenové relaci, které se zaměřují na hubnutí tuků, získávání svalové hmoty a je to bez jojo efektu. Nejedná se o dietu, ale náhradu běžné stravy, stravou zdravou. Zhubla jsem 4 kg za 1 měsíc a cítila se mnohem lépe, kdyby jste měla zájem ozvěte se mi, mohu Vám toto nabídnout a vysvětit o co se přesně jedná a jak to funguje. http://hubnizdrave.web-rychle.cz/
Bylo to moc efektivní takže už za 5 měsíců, celé moje okolí valilo oči ;-)
Kláro a za jak dlouho se ti podařilo zhubnout těch 12 kilo?
Mně zabrala proteinová dieta KetoFit, zhubla jsem díky ní 12 kilo, navíc mu ušetřila spoustu času se sháněním a přípravou jídla, váhu si stále držím, navíc je to bezpečná a zdravá dieta. Můžete se poradit i s jejich výživovou poradkyní www.ketofit.cz
Nabízím Ketofit komplet balíček na 3 týdny velká sleva. Informace na MV.15@seznam.cz
O těchto plánech jsem už slyšela od známých a moc je chválili. Zatím jsem neměla potřebu sama hubnout, ale můžu za ostatní doporučit. :-)
Mrkni tady http://www.drstanek.cz/2-obchod/4-dietni-plany-guareta :) Můžeš si vybrat balíčček podle toho,na kolik dní to chceš. :)
tak ty balíčky od staňka vypadají dobře a hlavně přehledně… tohle bych právě potřebovala mít přesně daný režim a tam je to rozepsané jídlo po jídle. :)
Taky jsou v mém okolí oblíbené tyto plány. Hlavně po Vánocích. :-D
Na začátek hubnutí je to přímo ideální, nic neřešíš a jen jedeš podle plánu. Já tak minulý rok zhubla 18 kilo. :-P
To zní zajímavě. A jakpak ty dietní plány fungují? Nebo jak se kupují? Díky. :-)
Ahoj, před 2 roky jsem taky potřebovala zhubnout a pomohly dietní plány od dr. Staňka. Jídla a doplňky měli fakt výborné a chutné. Jen jsem hubla teda delší dobu, ale jojo efekt se nedostavil. :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden budete naladěni spíše pragmaticky a jen tak něco vás nerozhodí. Na vše budete koukat se specifickým nadhledem. Okolí vás možná bude obviňovat ze lhostejnosti, vy však víte, že s jistými věcmi se nemá cenu stresovat, neboť je neovlivn&iac... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.