Diskuse na téma Nízkosacharidová dieta

06. 03. 2022 | Hubnutí

Ahoj, když bych se chtěla pustit do nízkosacharidové diety, tak jakou by jste mi doporučily ? Jak je vhodné se stravovat po jejím ukončení ?

Alizee 17.01.2024

Za mě taky jedině KetoDiet. Zkusila jsem toho hodně, ale tahle diet mi nejen vyloženě sedla, ale navíc mi i chutnala. Žádné trápení se hlady a výsledky byly vidět opravdu rychle. Doteď si od nich objednávám proteinové tyčinky (ty mají top), pečivo, mlsání apod. Mají teď 5% slevu tak koukněte :-)

Alizee Alizee 18.01.2024

* 15% :-)

Anička 05.01.2024

Nejméně sacharidů má dieta od Ketofit. Na té se mi povedlo krásně zhubnout, naučit se správně vařit a jíst. Začínala jsem s touto dietou https://www.ketofit.cz/keto-dieta-na-4-tydny-140-porci a teď už si jen dokupuji občas věci které se mi nechtějí připravovat. Skvělé jsou koktejly, těstoviny, pečivo nebo směs na pizzu. Panna cotta a pudinky.

Koki Anička 22.01.2024

To máš pravdu. Já jsem s ní teda byla moc spokojená. Začala jsem s ní před rokem a půl a váhu si pořád držím právě díky tomu, že jsem se naučila i vařit dle toho LC. Takže za mě to smysl má, když v tom pak budete pokračovat s normálními potravinami. A ano jejich sladké krémy teda miluju a z koktejlů mi moc chutná ten čoko, jahoda a banán.

Jaruškaa1 01.12.2023

Pokud nízkosacharidovou dietu tak https://www.ketodiet.cz/. Zkusila jsem jich víc, ale tahle je za mě jednoznačně nejlepší. Mám optimální obsah sacharidů a bílkovin, jídla jsou chutná a dostačující. Mají super plán a podporu a opravdu to funguje ;-)

Sandriskaa Jaruškaa1 03.12.2023

Taky jsem s ní zhubla a navíc mi moc chutnala a neměla jsem ani hlad :)

Bety-tyna 26.05.2023

Já viděla v televizi reklamu na dietu https://www.ketofit.cz a fakt mě to zaujalo, tak jsem hned googlila a objednávala. Jsou to teď tři týdny co na ní jsem a už mám dole 4 kila :-)) navíc vůbec nehladovím, ani mě nehoní chutě a cítím se super :-)

Martina Bety-tyna 29.05.2023

Ty jo takhle rychle ti šly kila dolů? Já nemůžu zhubnout ať dělám cokoliv, vždycky to mám hned nazpět. Tak to schválně zkusím, líbí se mi že je to i s vitamíny a minerály.

Bety-tyna Bety-tyna 30.05.2023

Určitě to vyzkoušej, mně to doteď taky nikdy takhle snadno nešlo. Ono když hubneš zdravě a najedeš na správný způsob stravování tak už bys tu váhu neměla nabrat nazpátek

Mia 25.09.2022

Za mě je ketodiet jedna z nejlepších a nejchutnějších diet. Díky ní mám o tři velikosti menší oblečení a konečně můžu říct, že mě nakupování baví.

Jarus 25.07.2022

Já jsem si vybrala ketodiet a dobře jsem udělala. Držela se mi dobře, přišlo mi, že ty kila jdou dolů sama.

Tereza Jarus 13.08.2022

Mohla bych vědět jak dlouho si ji držela, jak sis sestavila jídelníček a kolik se ti podařilo zhubnout?

Jarus Jarus 28.08.2022

Držela jsem ji necelé tři měsíce a jídelníček jsem si nesestavovala sama, ale na ten první měsíc jsem si objednala komplet balíček https://www.ketodiet.cz/stranky/dietni-plan-intense/

Tereza Jarus 17.09.2022

Jak si váhu udržuješ po dietě? Jako hodnocení mají super, proto do ní chci jít, ale potřebuju vědět s čím mám počítat, abych věděla, co mě čeká.

Jarus Jarus 20.09.2022

Některá jídla si od nich pořád objednávám, a to hlavně snídaně a pak svačiny, když si nestihnu nic připravit, tak sáhnu po něčem hotovém.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat