Diskuse na téma Krabičková dieta od Zdravé stravování zkušenosti a recenze

24. 11. 2023 | Hubnutí

Ahoj holky, mám pár kil navíc, ale obézní nejsem a ráda bych se jich zbavila zdravou formou. Chci vyzkoušet krabičkovou dietu a chtěla bych se poradit se zkušenějšími co už Zdravé stravování měli nebo mají, zda mi dají tip, který program je nejvhodnější pro začátek a jak to vlastně funguje?

Helena 25.03.2024

Když mrkneš na stránky, tak se tam o všech stravovacích programech něco dozvíš, který je vhodný pro hubnutí, pro energii nebo pro čerstvé maminky. Na hubnutí je podle mé zkušenosti vhodný keto program. Měla jsem jej na 20 dní a hubnutí šlo jak po másle, nebo já to tak na sobě pozorovala. Jen u tohoto programu nejde vynechat neoblíbená potravina jako u jiných, tak s tím je potřeba počítat. Přešla jsem pak k programu fit a tam už to šlo.

Tamara Helena 23.04.2024

Na ketu jsem taky začala hubnoucí proces, nechala jsem si jej déle než ty a výsledky mám skvělé. Zdravé stravování mi chutná a díky pestrosti mi nedělá potíže u diety vydržet.

Denimka 07.02.2024

Dělají krabičkovou dietu i pro vegetariány?

Kája Denimka 13.02.2024

Ano, mají i program Bez masa, který je pro vegetariány. Nemám s ním zkušenost, protože já si masíčko dám ráda, proto mám program od Zdravého stravování Pro zdraví kde je vše co mi chutná, jak maso, zelenina, tak i něco sladkého.

Bára 07.02.2024

Jak psala Karin je dobré si jídelníčky pročíst a podle toho vybrat. Fajn je, že jsou to hotová jídla, která ohřeješ a sníš, některé se dají jíst i bez ohřívání, já to tak občas dělám :-) ke Zdravému stravování jsem přišla přes kamarádku v loňském roce a už jsem na krabičkách závislá, v dobrém slova smyslu.

Judita Bára 12.03.2024

Baru, já bych neohřátý jídlo asi nesnědla, ale každý to má jinak. Krabičková dieta je fajn v tom, že mě nutí pravidelně jíst menší porce a hubnu. Líbí se mi, že jde o kvalitní plnohodnotné jídlo a ne o žádné koktejly nebo polévky.

Kiska 31.01.2024

Taky jsem hubla s Ketodiet a jsem fakt ráda, že jsem do toho šla. Dlouho jsem nemohla nic shodit a teď mám dole 8 kilo a cítím se skvěle :-)

Petra 12.01.2024

Já se na krabičkové dietě naučila pravidelně jíst a podařilo se mi zhubnout 13 kg, měla jsem objednané na den 3 jídla, svačinky jsem si řešila sama. Proměna s těmito zhubnutými kg byla u mě obrovská, u mého okolí jsem se dočkala velkého uznání, což mi udělalo velmi dobře :-)

Sajka Petra 31.01.2024

Pravidelně jíst si myslím je podstatné u každé diety a samozřejmě zmenšit porce.

Lenulda 27.12.2023

Já bych chtěla zkusit low carb dietu, máte zkušenost s připravenou, netroufám si na to hned takhle na začátku sama

Sandriskaa Lenulda 08.01.2024

Doporučuju https://www.ketodiet.cz/ já jsem s ní zhubla 10 kilo a šlo to opravdu snadno a rychle :) koukni na to, mají teď navíc výhodné balíčky s hezkou slevou :)

Žaneta 21.12.2023

Podle mě je krabičková dieta jedna z těch co ti nezhuntuje zdraví, jde to ruku v ruce s tím zvolit dobrý program a podstatné jsou kJ. Já u Zdravého stravování využila konzultaci s výživovou poradkyní a ta mi se vším poradila.

Šárka Žaneta 04.01.2024

Taky bych si nechala raději poradit od odborníka, než se do něčeho pustím.

Karin 13.12.2023

Souhlasím s Ilonou, je dobré si pročíst jídelníčky na stránkách Zdravé stravování a podle toho co ti chutná vybrat program. Každý má přece jen jiné preference v chuti. Mě třeba vyhovoval program protein+ , na jídla jsem se těšila a smlsla si na nich.

Monika 05.12.2023

Na začátek bych ti poradila celodenní program Fit, mě teda chutnal a hublo se mi na něm dobře a pozvolna, což si myslím je pro organismus zdravé. A funguje to tak, že ti přivezou jídlo na smluvenou adresu na celý další den, to znamená, že první jídlo v týdnu ti dovezou v neděli a jíš ho v pondělí a takto se to opakuje každý den kromě pátku a soboty. Mě řidič jezdí plus mínus ve stejnou dobu podle dopravy, zavolá mi vždy, že bude za 3 minutky před domem a já si vyběhnu.

Ilona 28.11.2023

Ahoj, ono se nedá říct, který program je na začátek nejlepší, spíš je to o tom jaká jídla preferuješ. Na stránkách Zdravého stravování se můžeš podívat na různé aktuální jídelníčky a podle toho se rozhodnout, já to tak udělala a na první měsíc jsem si objednala Pro zdraví a další měsíc jsem měla Fit+, který jsem měla dalšího půl roku. Podařilo se mi díky krabičkové dietě a jednou za týden fitku zhubnout hoodně kil a už tři roky mám váhu stejnou. Podařilo se mi pozvolna, zdravě a udržitelně zhubnout.

Beáta Ilona 27.02.2024

Udržitelně zhubnout je to podstatné co mě ke krabičkové dietě přimělo, že to není snížení kil na úkor zdraví a následného jojo efektu. Zdravé stravování mám rok, zlepšila se mi váha, trávení i zdraví.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat