Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s krabičkovou dietou? Už nějakou dobu nad tím uvažuji, kvůli snížení váhy, ale nevím, která by mohla být dobrá a účinná. Kde jste objednávaly a dosáhly jste s krabičkami vysněné váhy? Díky za odpovědi.
Čau, já mám s krabičkovou dietou velmi dobré výsledky při snížení váhy, objednávám u Zdravé stravování, aktuálně mám stravovací program Fit+, ale začínala jsem na Keto programu. Koukni na jejich stránky nebo na FB, tam najdeš všechny podstatné informace.
je účinná, zkoušela jsem a zhubla, pak udržet je věc druhá
Mě se osvědčila krabičková dieta od Zdravého stravování a cílové váhy jsem dosáhla pomocí programu Keto.
Na vysněnou váhu jsem dosáhla díky krabičkové dietě Fit+ Zdravéstravování.cz, měla jsem BMI 29 a podařilo se mi ho srazit na 24.
Dobrou zkušenost mám s krabičkami od Zdravého stravování, účinky jsem pozorovala již po jednom týdnu odebírání programu keto, po prvním měsíci jsem splaskla a konečně se ve svém těla začala cítit zase dobře. Odebírám již třetí měsíc v řadě a jsem stále z jídel nadšená, teď budu přesedlávat na program protein, tak jsem na něj také zvědavá co to se mnou udělá a jaký bude chuťově.
Krabičky zdravéstravování.cz jsem měla také, keto program mi na váze odepsal přes deset kilogramů a nemůžu být spokojenější.
Hýbat se kila půjdou dolů
Ano, pohyb je velmi důležitý, ale důraz bych dala především na stravu. Když se dodržuje obojí, tak se výsledky dostaví. Já měla nadváhu a díky krabičkové dietě od Zdravého stravování jsem se tohoto problému zbavila a ano i pohyb jsem zařadila, protože jsem si vědoma toho, že na gauči se mi svaly nevytvoří. Mě krabičky sedí a líbí se mi i absence oliv, které nemám ráda a nechala si je vyřadit.
Krabičky jsem zvažovala taky, ale nakonec jsem šla jinou cestou – vybrala jsem si dietní plán Medium od KetoDiet (https://www.ketodiet.cz/stranky/dietni-plan-medium/). Hledala jsem něco, co bude taky jednoduché na přípravu, ale zároveň mi dá větší volnost než klasické dovezené menu. Jídla jsou připravená, jen doplníš zeleninu nebo něco malého a máš hotovo. Baví mě, že to není každý den to samé, a hlavně že mám pod kontrolou složení i množství. Výsledky jsem začala vidět docela brzy, což mě udrželo motivovanou i bez vážení každého sousta.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden bude pro vás, Berani, plný dynamiky a nových výzev. Vaše energie je na vrcholu a je ideální čas pustit se do projektů, které jste si dlouho plánovali. Přestože jste přirozeně odvážní, zkuste k novým úkolům přistupovat s pečlivějš&... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.