Diskuse na téma Jakou dietu vybrat

21. 04. 2022 | Hubnutí

Zkoušeli jste nějakou dietu která vám opravdu sedla a viděli jste po ní výsledky? Ráda bych se zbavila nějakých těch kil navíc, tak vyzkouším všechno :-)

Jaruškaa1 01.12.2023

Jediná dieta, která mi opravdu chutnala a hlavně jsem díky ní zhubla přesně to co jsem chtěla a váhu si pořád držím je KetoDiet. Navíc jsem se díky ní naučila konečně správně stravovat a líbí se mi, že se opravdu starají. Dneska jsem si vybrala první odměnu v adventním kalendáři a už se těším na zítra :-)

Sandriskaa Jaruškaa1 18.02.2024

Já s ní mám taky výbornou zkušenost. Teď jsem si zase objednávala jejich proteinové polévky, mají na ně velkou slevu a nějaké moje oblíbené mlsání a pečivo :-)

miška4 07.10.2023

Ahojky, ano já jsem si hodně oblíbila Ketofit dietu, nejen že má nejméně sacharidů, ale obsahuje i vitamíny a minerály. Chuťově je asi nejlepší z proteinových diet co jsem zkoušela. Mají velký sortiment jídel, jak sladkých tak i slaných. A povedlo se mi díky ní shodit asi 15 kilo a díky zlepšení i stravy následně, nebyl ani žádný jojo efekt. :)

Sára miška4 17.10.2023

Zní to docela dobře. Jak je to tam s tím jídlem? Jí se primárně jejich nebo můžu i svoje? Případně jak dlouho jsi dietu držela nebo držíš nějak do teď?

miška4 miška4 20.10.2023

První 3 týdny jíš jejich jídlo. Já jsem si koupila tady ten balíček https://www.ketofit.cz/skvele-leto-4-tydny-jarni-hubnuti, protože tam bylo od každého trochu, pak jsem si dokoupila třeba omáčku na špagety nebo pizzu, těstoviny, pečivo, směs na pizzu nebo tak různě na co jsem měla chuť. A našla si recepty( oni maji taky recepty na stránce) a vařila si vlastní + do toho jsem jela i jejich jídla. Do teď si ty věci kupuji (cca rok po začátku hubnutí), protože mě chutnají, ale vařím si jinak sama. Váha se drží a já jsem spokojená. :)

KateřinaŠ miška4 26.03.2024

Mám s ní taky zkušenost, chuťově dobrá, dokonce jsem pila i koktejly, i když normálně shaky, apod do sebe nedostanu. Nejvíc ten jahodovej, ten byl fakt výbornej.

MartaJane 28.04.2022

Moc díky rozhodně tam kouknu, docela dost mě to zaujalo ze všeho co jsem zatím viděla :-)

Jmenuje se nupo tady je odkaz https://nupo.com/cz/product/dieta-na-2-tydny/ mají tam výhodné balíčky na týdny a nebo na ochutnávku apod.. Ale i jiné věci třeba ty tyčinky nebo onemeal a další :-) opravdu ji mohu vřele doporučit mám teď dietu na tři týdny ..a zatím to vypadá nadějně:-)

já konečně natrefila na dietu která mi konečně sedí a vidím po ní opravdu nějaké výsledky:-)

MartaJane evinamaluska 26.04.2022

to mě moc zajímá :-) Co je to za dietu???


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat