Diskuse na téma Jakou dietu vybrat

21. 04. 2022 | Hubnutí

Zkoušeli jste nějakou dietu která vám opravdu sedla a viděli jste po ní výsledky? Ráda bych se zbavila nějakých těch kil navíc, tak vyzkouším všechno :-)

já konečně natrefila na dietu která mi konečně sedí a vidím po ní opravdu nějaké výsledky:-)

MartaJane evinamaluska 26.04.2022

to mě moc zajímá :-) Co je to za dietu???

Jmenuje se nupo tady je odkaz https://nupo.com/cz/product/dieta-na-2-tydny/ mají tam výhodné balíčky na týdny a nebo na ochutnávku apod.. Ale i jiné věci třeba ty tyčinky nebo onemeal a další :-) opravdu ji mohu vřele doporučit mám teď dietu na tři týdny ..a zatím to vypadá nadějně:-)

MartaJane 28.04.2022

Moc díky rozhodně tam kouknu, docela dost mě to zaujalo ze všeho co jsem zatím viděla :-)

miška4 07.10.2023

Ahojky, ano já jsem si hodně oblíbila Ketofit dietu, nejen že má nejméně sacharidů, ale obsahuje i vitamíny a minerály. Chuťově je asi nejlepší z proteinových diet co jsem zkoušela. Mají velký sortiment jídel, jak sladkých tak i slaných. A povedlo se mi díky ní shodit asi 15 kilo a díky zlepšení i stravy následně, nebyl ani žádný jojo efekt. :)

Sára miška4 17.10.2023

Zní to docela dobře. Jak je to tam s tím jídlem? Jí se primárně jejich nebo můžu i svoje? Případně jak dlouho jsi dietu držela nebo držíš nějak do teď?

miška4 miška4 20.10.2023

První 3 týdny jíš jejich jídlo. Já jsem si koupila tady ten balíček https://www.ketofit.cz/skvele-leto-4-tydny-jarni-hubnuti, protože tam bylo od každého trochu, pak jsem si dokoupila třeba omáčku na špagety nebo pizzu, těstoviny, pečivo, směs na pizzu nebo tak různě na co jsem měla chuť. A našla si recepty( oni maji taky recepty na stránce) a vařila si vlastní + do toho jsem jela i jejich jídla. Do teď si ty věci kupuji (cca rok po začátku hubnutí), protože mě chutnají, ale vařím si jinak sama. Váha se drží a já jsem spokojená. :)

KateřinaŠ miška4 26.03.2024

Mám s ní taky zkušenost, chuťově dobrá, dokonce jsem pila i koktejly, i když normálně shaky, apod do sebe nedostanu. Nejvíc ten jahodovej, ten byl fakt výbornej.

Jaruškaa1 01.12.2023

Jediná dieta, která mi opravdu chutnala a hlavně jsem díky ní zhubla přesně to co jsem chtěla a váhu si pořád držím je KetoDiet. Navíc jsem se díky ní naučila konečně správně stravovat a líbí se mi, že se opravdu starají. Dneska jsem si vybrala první odměnu v adventním kalendáři a už se těším na zítra :-)

Sandriskaa Jaruškaa1 18.02.2024

Já s ní mám taky výbornou zkušenost. Teď jsem si zase objednávala jejich proteinové polévky, mají na ně velkou slevu a nějaké moje oblíbené mlsání a pečivo :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat