Diskuse na téma Hubnutí a Jo jo efekt

23. 10. 2023 | Hubnutí

Ahoj, nějaký tipy prosím jak se vyhnout Jo jo efektu. Nedělá mi problém zhubnout 10 kg, ale pak se během pár dní dostanu na stejnou vahu i když jim zdravě..

miška4 16.12.2023

S https://www.ketodiet.cz/ se jojo efektu nemusíte bát, když půjdete podle jejich plánu tak právě budete postupně přecházet na vyváženou stravu, mají super tipy a recepty, já podle nich vařím pořád a objednávám si jejich mlsky a chlebíky :-) mají teď velké slevy a adventní kalendář s odměna tak koukněte :-)

Kiska miška4 31.01.2024

Taky mám s touhle dietou dobrou zkušenost. Zkusila jsem toho hodně a Ketodiet je bezkonkurenční, mají opravdu dobrý plán.

lenkas 10.12.2023

Ahoj, já určitě doporučuju pravidelnost v jídle a pohyb. Když nebudeš mít pravidelnou a vyváženou stravu - budeš mít chuť na sladké - budeš dál jíst a jíst. Já jsem byla na ketofitu a asi opravdu jen díky němu jsem se naučila si chystat jídla den dopředu a tím i zhunout.

SoňaB lenkas 13.12.2023

Dobrý den, za jak dlouho jste se dostala do ketozy? Četla jsem cca týden, je to možné? Doporučíte co vám nejvíc chutnalo z výrobků? Děkuji

lenkas lenkas 21.12.2023

Ano, cca po týdnu. Nejvíc mi chutnaly koktejly https://www.ketofit.cz/jahodovy-proteinovy-koktejl-20-porci. Je to rychlé, dobré, nemusíš vymýšlet vaření.

Kikinkadob 25.10.2023

Prostě nezabrehnout znova do toho koloběhu špatných stravovacích návyků. Namísto Jo jo efektu bych řešila motivaci a pevnou vůli. Vsechno jde když se chce. Určitě zařadit i pravidelný pohyb.

Diana27 25.10.2023

Udržuješ to i cvičením nebo jenom jídlem? A co přesně jíš? Kdybych necvičila, tak bych měla problém s vahou, i kdybych jedla jen salát. Nevím odkud jsi, ale chodím do posilky v Brně zone4you. Nejlepší ve které jsem byla. 👍

Lucifer Diana27 25.11.2023

Na co přesně chodíte? O zone jsem četla, ale nikdy jsem tam nebyla. Můžete doporučit nějaký lekce?


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat