Diskuse na téma Hubnutí a Jo jo efekt

23. 10. 2023 | Hubnutí

Ahoj, nějaký tipy prosím jak se vyhnout Jo jo efektu. Nedělá mi problém zhubnout 10 kg, ale pak se během pár dní dostanu na stejnou vahu i když jim zdravě..

miška4 16.12.2023

S https://www.ketodiet.cz/ se jojo efektu nemusíte bát, když půjdete podle jejich plánu tak právě budete postupně přecházet na vyváženou stravu, mají super tipy a recepty, já podle nich vařím pořád a objednávám si jejich mlsky a chlebíky :-) mají teď velké slevy a adventní kalendář s odměna tak koukněte :-)

Kiska miška4 31.01.2024

Taky mám s touhle dietou dobrou zkušenost. Zkusila jsem toho hodně a Ketodiet je bezkonkurenční, mají opravdu dobrý plán.

lenkas 10.12.2023

Ahoj, já určitě doporučuju pravidelnost v jídle a pohyb. Když nebudeš mít pravidelnou a vyváženou stravu - budeš mít chuť na sladké - budeš dál jíst a jíst. Já jsem byla na ketofitu a asi opravdu jen díky němu jsem se naučila si chystat jídla den dopředu a tím i zhunout.

SoňaB lenkas 13.12.2023

Dobrý den, za jak dlouho jste se dostala do ketozy? Četla jsem cca týden, je to možné? Doporučíte co vám nejvíc chutnalo z výrobků? Děkuji

lenkas lenkas 21.12.2023

Ano, cca po týdnu. Nejvíc mi chutnaly koktejly https://www.ketofit.cz/jahodovy-proteinovy-koktejl-20-porci. Je to rychlé, dobré, nemusíš vymýšlet vaření.

Kikinkadob 25.10.2023

Prostě nezabrehnout znova do toho koloběhu špatných stravovacích návyků. Namísto Jo jo efektu bych řešila motivaci a pevnou vůli. Vsechno jde když se chce. Určitě zařadit i pravidelný pohyb.

Diana27 25.10.2023

Udržuješ to i cvičením nebo jenom jídlem? A co přesně jíš? Kdybych necvičila, tak bych měla problém s vahou, i kdybych jedla jen salát. Nevím odkud jsi, ale chodím do posilky v Brně zone4you. Nejlepší ve které jsem byla. 👍

Lucifer Diana27 25.11.2023

Na co přesně chodíte? O zone jsem četla, ale nikdy jsem tam nebyla. Můžete doporučit nějaký lekce?


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat