Diskuse na téma Soukromá školka Praha

24. 11. 2015 poola Předškoláček

Ahoj maminky, prosím ,doporučte školku nejlíp Praha Štěrboholy a okolí.

Lucie 01.06.2017

Nevíte jestli je někde v okolí Prahy 8, nějaká kvalitní soukromá školka?

Karla Lucie 02.06.2017

Moje dítě tam chodí do soukromé školky trojskalabut.cz, měla jsem ho chvíli ve státní, ale od tama chodil nešťastný, bylo tam moc dětí na jednu učitelku, nikdo se mu nevěnoval, tohle je mnohem lepší školka

Lucie Karla 04.06.2017

Díky za tip, byla jsem tam s manželem a moc se nám to líbí, myslím si, že to stojí i za tu cenu :)

Markéta Lucie 07.06.2017

Také mám holčičku v Trojské labuti, líbí se mi ten on-line přístup na kameru, že se můžu podívat jak se ji daří, ale hlavní je to, že je tam strašně spokojená

Erika Karla 14.12.2017

Ahoj, já o té trojské labuti taky docela uvažuji. Má moc pěkné hodnocení od maminek. Prosím tě, ten tvůj klučík tam chodil do té anglické? Jaká je u nich ta výuka angličtiny?

Beata Erika 27.02.2018

Ahojky :) Ta výuka angličtiny přesně odpovídá úrovni dětí. Jako rozhodně to pro ně není složité, naopak. Výuka probíhá hravou formou, děti to baví :)

Vanesa 04.07.2016

Mamky potřebou hlídání 2x-3x týdně hlídání, znáte někjakou dobrou slečnu na hlídání?

KateřinaMl 17.02.2016

Mám také syna ve školce Rotunda a se školkou jsem moc spokojená, můžu doporučit:-))

ŠárkaStraková 24.01.2016

Mám velmi dobrou zkušenost s touto školkou http://www.skolkarotunda.cz/index.php?id=galerie

Karolína 03.01.2016

Skvělá školka je Centrum Honzík, má více poboček po celé Pze. http://www.centrumhonzik.cz/honzik_nove/beta/

nela Karolína 14.06.2016

A na kolik mescíne vyjde chození do skolky?

Karolína nela 21.06.2016

V Centru Honzík to vychází na 7500+obedy

nela Karolína 27.06.2016

to je docela příjemná cena, čekala jsem ji větší. Navíc ta skolka vypadá prijemne a docetla jsem se na ni dobre recenze.

Karolína 17.12.2015

V jaké části školku hledáte?

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, tento týden pro vás přináší příležitosti k osobnímu růstu a posílení vašich ambicí. První polovina týdne bude vhodná pro plánování a organizaci. Nechte si čas na utřídění myšlenek a vytvoření ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

18 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat