20. 12. 2016 | Potřeby pro děti - kočárky, pleny, lahve, sedačky
Maminky, kde nakupujete cenově dostupné zimní oblečení? Jelikož to vydrží opravdu jen jednu sezonu :) děkuju za rady
Sháním zimní i nezimní oblečení, ráda bych si zajela někam na pořádný nákupy oblečení, doporučíte dobrej obchod?
Zkus se mrknout na e-shop outdoor baby :) Tam nakupuju ja a jsem spokojena :)
Teď už ti to k ničemu moc nebude, ale parádní výběr mají v OutdoorBaby na Jaselské 34. Každopádně tu mají teď momentálně spoustu letního a dalších věcí, tak třeba se ti to bude hodit ;-)
Tak to já spíš funguju přes jejich eshop, protože nejsem z Prahy a výběr mají opravdu moc hezký :)
Já nakupuji ve FUTURUM OSTRAVA a Sportisimu
Já většinou v obchodě, chci aby si to zkusila mala, ale vim, že hodně lidi kupuje na netu :)
Jak kdy :) podle toho, kde jsou slevy. V poslední době hodně Lidl a když ne tak malypomocnik.cz nebo jdu klasika HaM :)
jo super :) a malypomocnik maji kvalitni?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Jste systematický člověk, a tak vám příliš nevyhovuje, pokud se musíte věnovat hned několika věcem najednou. Ne že by vám to dělalo nějaké potíže, ale máte vždy pocit, že když se nemůžete něčemu věnovat naplno, hrozí, že budete dělat chyby. A na to nejste příliš zvyklí. Zkuste se na chvíli odpoutat od své snahy o dokonalost, uvidíte, že se vám u... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.