Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, neznáte, prosím dobrou školku i soukromou v okolí ČB ? Ale potřebuji, aby mi vzali malého v průběhu roku.
Osobně mohu v ČB doporučit školku Abacus (https://abacuscb.cz/) Je super právě v tom, že děti přijímá i v průběhu roku. Sama jsem nastoupila do zaměstnání v březnu a v této školce s nástupem nebyl nejmenší problém. Navíc je to školka na úrovni, dětem se tam líbí a jako přidanou hodnotu vnímám výuku angličtiny :)
Chápu to dobře, že je skoro vše placeno zvlášť, jakože není podmínkou, aby tam dítě obědvalo atd ?
Ahoj, zkus se podívat na www.abacuscb.cz. Je to sice soukromá školka, ale třeba ti vyjdou vstříc a dítě ti v průběhu roku vezmou.
A má tam některá z vás dítě ? Zajímalo by mě víc...protože budu muset někam umístit dítě v ČB, ale ještě nevím kam.
Kamarádka tu má už druhým rokem dceru, tak se jí můžu zeptat. Co by tě zajímalo ?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.