Diskuse na téma Oblečení pro děti

Ahojky, poradíte někdo, kde koupit levně oblečení pro děti? Děkuji

Anna 23.02.2023

Kupuji na www.crawler-shop.cz Mám ráda jejich kamaše, overaly a body pro syna.

Pavla 26.02.2023

Děkuji za tip, mrknu na to. A asi vyzkouším nějaký kousek.

Dita 19.04.2025

Holky, trochu obnovím diskuzi :) Prosím o tip na e-shop, kde mají nabídku kvalitní dětských botek pro první krůčky :) A taky prosím o radu - kupovat teď na jaro/léto nebo jsou lepší celoročky? :) Děkuji moc.

Kamča Dita 22.04.2025

Ahoj, taky jsme tohle řešili nedávno, tak přidám vlastní zkušenost 🙂 Nakonec jsem vybrala první botičky na e-shopu veselatkanicka.cz – narazila jsem na něj náhodou, ale musím říct, že mě fakt mile překvapil. Mají tam hezký výběr, přehledný web a co oceňuju nejvíc – u každých bot mají i popis, na jaký typ nožky se hodí (užší, širší, vyšší nárt atd.), což mi přišlo super užitečný. My jsme šli do celoroček (konkrétně značka Boots4U), protože jsou trošku pevnější, ale pořád lehký a dobře ohebný. Přijdou mi ideální teď na jaro, a pokud nebude úplně pařák, vydrží i přes léto. Pokud by ale bylo fakt horko, tak bych asi dokoupila i lehčí plátěné nebo sandálky. Ale na ty první krůčky venku, když se dítě ještě často zastavuje a zkoumá svět, mi ty celoročky fakt sedly nejvíc :)

Janka 26.10.2025

Já kupuju dětem věci hlavně online, protože v obchodech je to často dražší a kvalita nic moc. Dobrou zkušenost mám se svetpuncoch.cz, tam beru punčochy, ponožky a občas i legíny, cenově je to fajn a vydrží i časté praní. Na bundy a větší věci pak koukám po výprodejích, ale základní oblečení beru tam pravidelně.

Kamila Janka dnes 18:03

Já jsem tam teď brala štulpny https://www.svetpuncoch.cz/cs/stulpny-damske-detske/6473-stulpny-043.html#/37-barva-cerna. A jsou super. Syn je má pod kalhoty a ve školce si je kolikrát i nechá s papučkama :)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

46 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:03
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:01
37 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:58
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat