Diskuse na téma Oblečení pro děti

Ahojky, poradíte někdo, kde koupit levně oblečení pro děti? Děkuji

Anna 23.02.2023

Kupuji na www.crawler-shop.cz Mám ráda jejich kamaše, overaly a body pro syna.

Pavla 26.02.2023

Děkuji za tip, mrknu na to. A asi vyzkouším nějaký kousek.

Dita 19.04.2025

Holky, trochu obnovím diskuzi :) Prosím o tip na e-shop, kde mají nabídku kvalitní dětských botek pro první krůčky :) A taky prosím o radu - kupovat teď na jaro/léto nebo jsou lepší celoročky? :) Děkuji moc.

Kamča Dita 22.04.2025

Ahoj, taky jsme tohle řešili nedávno, tak přidám vlastní zkušenost 🙂 Nakonec jsem vybrala první botičky na e-shopu veselatkanicka.cz – narazila jsem na něj náhodou, ale musím říct, že mě fakt mile překvapil. Mají tam hezký výběr, přehledný web a co oceňuju nejvíc – u každých bot mají i popis, na jaký typ nožky se hodí (užší, širší, vyšší nárt atd.), což mi přišlo super užitečný. My jsme šli do celoroček (konkrétně značka Boots4U), protože jsou trošku pevnější, ale pořád lehký a dobře ohebný. Přijdou mi ideální teď na jaro, a pokud nebude úplně pařák, vydrží i přes léto. Pokud by ale bylo fakt horko, tak bych asi dokoupila i lehčí plátěné nebo sandálky. Ale na ty první krůčky venku, když se dítě ještě často zastavuje a zkoumá svět, mi ty celoročky fakt sedly nejvíc :)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat