Diskuse na téma Svačinka pro děti

07. 04. 2017 Coco Předškoláček

Ahoj děláte někdo dětem svačinku z bio ovoce?

Makkkča 19.01.2025

Když jsem pro děti hledala kvalitní krabičky na svačinu, tak jsem narazila na stránky obchodu Baagl, kde jsem pro děti nakonec vybrala i moc pěkné nové aktovky. Vybrala jsem je totiž v setu, kde jsem koupila jak aktovky, tak i krabičky na svačinu. Jsou moc pěkné a jak je to v tom setu, tak to vypadá i velmi dobře. Jinak tedy jsem zastáncem staré školy, že dítě musí mít každý den nachystanou svačinu ať se děje co se děje.

Kamila 20.01.2025

Holky, když jsme u těch dětí... Mám dotaz na to, jak zlepšujete jejich imunitu? My se v tom pořád plácáme :( Týden školka, dva týdny doma s rýmou a kašlem :( Už je to prostě... no... Ráda bych něco podnikla, aby děti byly zdravé :) Budu ráda za tipy.

Zapletalovakris 31.01.2025

Já dávám dětem kozí kolostrum Bioalis a musím říct, že se nám opravdu osvědčilo. Dlouho jsem hledala něco, co by bylo přírodní, kvalitní a zároveň snadno přijatelné pro děti. Kolostrum má vynikající složení, obsahuje látky, které podporují imunitní systém. Navíc je dostupné ve více variantách. Já dávám kapsle, protože jsou malé a děti je bez problémů spolknou, ale existuje i sirup, což je super alternativa pro menší děti. Od té doby, co ho používáme, máme mnohem méně nemocí, rýmy už nejsou tak časté a když už něco přijde, děti se z toho dostanou mnohem rychleji.

Janakrepelkova 19.09.2025

Můžete mi prosím někdo doporučit ideální krabičky na svačiny pro děti do školy prosím? ideálně bych chtěl z kvalitního plastu a abych je tedy i mohla dávat do myčky.

Irenahalkova Janakrepelkova 23.09.2025

Já jsem také dlouho vybírala, než jsem našla ideální krabičky do školy po děti i do práce pro mě a manžela. Máme doma krabičky na svačiny a obědy od sistema-krabicky .cz Vybrala jsem je proto, že jsou z kvalitního plastu, žádná Čína, mají dobré zavírání, které obsah vždy udrží uvnitř a navíc se mohou dávat do myčky, a to pro mě bylo dost zásadní.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
331 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat