28. 09. 2017 | Potřeby pro děti - kočárky, pleny, lahve, sedačky
nemá tu některá z maminek zkušenost s těmito plenkami ? www.muumibaby.cz Budu ráda za nějakou recenzi
Ano máme odzkoušené i ty jejich bryndáčky a jsou super hlavně na cestování :)
Je fajn že se v dnešní době, kdy je vše plé chemi dá i sehnat něco, co ji neobsahuje, zvlášť u dětských produktů to oceňuji.
A máte vyzkoušené i ty jejich jednorázové bryndáčky ? Vůbec nevím, že něco takového existuje :) my máme doma ty klasické látkové
Ivčo, plínky mají v makru, na feedu a já je teda objednávám z mallu. Nechám vám tu seznam prodejen, na kterých jsou k dostání :) www.muumibaby.cz/koupit/
Co se plenek týká tak můžu doporučit pampersky oranžové s těma sem já byla vždycky spokojená. Jinak tyto produkty někdo vlastní doma? Spokojenost snima? http://www.nuk.cz/catalogsearch/result/?q=nature+sense&submit=Hledat
Jéé, taky se připojím, dívala jsem se, že jsou to plínečky s mumínky, takže jestli je tu nějaká maminka, co je používá, tak sem s poznatky ! :))
Leno, my ty muumi plenky doma používáme :) A nejen plenky, ale i neparfemované ubrousky. Plinečky jsou bio a malej je snáší nejlíp ze všech značek. Já jsem ráda za to, že jsem na ně narazila :)
Holkyyyy, kde ty plenky koupím prosím? Nikde jsem zatím nevidela :(
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Jste systematický člověk, a tak vám příliš nevyhovuje, pokud se musíte věnovat hned několika věcem najednou. Ne že by vám to dělalo nějaké potíže, ale máte vždy pocit, že když se nemůžete něčemu věnovat naplno, hrozí, že budete dělat chyby. A na to nejste příliš zvyklí. Zkuste se na chvíli odpoutat od své snahy o dokonalost, uvidíte, že se vám u... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.