Diskuse na téma Krtci, prostě škudci

29. 01. 2018 | Zahrada a květiny

Dobrý den, prosím o radu. Co na krtky? Abychom se jich bezpečně zbavili? Ale prosím taky o doporučení něčeho, co je neškodné pro domácí mazlíčky a děti. Děkuji moc!

Diana 25.04.2024

Krtci jsou prevíti, ale dá se s tím pracovat... Raději celou zahradu krtinců, než bojovat se slimáky. To mi přijde jako úplně marný boj :( Jak s nimi bojujete? Co se vám proti osvědčilo?

LaMona 27.08.2021

A co třeba jen sebrat hlínu co krtek vytlačí ven a nechat ho být, jemu se taky nemusí líbit, že jste na jeho území. A hlavně pokud máte krtka na zahradě, tak to značí, že máte dobrou hlínu a on si hledá žážaly.

Jiřina 26.02.2018

Ahojky, podle mě je nejlepší na krtky tento gel http://www.stoppest.cz/redukce-hlodavcu/total-gel-profesional-universal-230g/. Ten se mi osvědčil nejvíc a jako jediný mi na ty bestie zabral :) Jen prosím tě, dej pozor na jeho správné použití, jinak by nefungoval... :/ Motykou kopnout do krtiny k sobě dokud neuvidíte díru, do díry vytlačíte gel 5-10 cm a převrátite hlínu zpět. Hlínu převrátit tak,aby ta co byla dole u díry, byla zase dole na díře a ta co byla nahoře, byla zase nahoře. Pokud to uděláte špatně a dáte hlínu co byla nahoře dolů, krtek muže cítit pach kočky, psa atd a už tou dírou nepujde a udělá si krtinu vedle. Po aplikaci díru ničím nezakrývat, vytváří to průvan a krtek tama už nepujde... Dej pak vědět, jak jsi dopadla :)

Alecca Jiřina 31.05.2018

Jiřino, tak jsem ten stoppest gel zkusila a jsem nadšená! Moc Vám děkuji za rady, tyhle jsou teda k nezaplacení :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat