Diskuse na téma Krtci, prostě škudci

29. 01. 2018 | Zahrada a květiny

Dobrý den, prosím o radu. Co na krtky? Abychom se jich bezpečně zbavili? Ale prosím taky o doporučení něčeho, co je neškodné pro domácí mazlíčky a děti. Děkuji moc!

Jiřina 26.02.2018

Ahojky, podle mě je nejlepší na krtky tento gel http://www.stoppest.cz/redukce-hlodavcu/total-gel-profesional-universal-230g/. Ten se mi osvědčil nejvíc a jako jediný mi na ty bestie zabral :) Jen prosím tě, dej pozor na jeho správné použití, jinak by nefungoval... :/ Motykou kopnout do krtiny k sobě dokud neuvidíte díru, do díry vytlačíte gel 5-10 cm a převrátite hlínu zpět. Hlínu převrátit tak,aby ta co byla dole u díry, byla zase dole na díře a ta co byla nahoře, byla zase nahoře. Pokud to uděláte špatně a dáte hlínu co byla nahoře dolů, krtek muže cítit pach kočky, psa atd a už tou dírou nepujde a udělá si krtinu vedle. Po aplikaci díru ničím nezakrývat, vytváří to průvan a krtek tama už nepujde... Dej pak vědět, jak jsi dopadla :)

Alecca Jiřina 31.05.2018

Jiřino, tak jsem ten stoppest gel zkusila a jsem nadšená! Moc Vám děkuji za rady, tyhle jsou teda k nezaplacení :)

LaMona 27.08.2021

A co třeba jen sebrat hlínu co krtek vytlačí ven a nechat ho být, jemu se taky nemusí líbit, že jste na jeho území. A hlavně pokud máte krtka na zahradě, tak to značí, že máte dobrou hlínu a on si hledá žážaly.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat