Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
prosím receptů je na netu hodně, ale já hledám tip na opravdu odzkoušené recepty - díky
Už ses koukala, co mají za značku? :)
Ahoj všem, prosím o vaše zkušenosti, rady a tipy. Naši dělají reko domku, a to vč. kuchyně. Mamka si přeje novou digestoř a já bych jí ráda udělala radost. Po jaké sáhnu?
No, druh ti asi nedoporučím, to už je hodně o vkusu. Doporučím ale značku. Osobně preferuju na základě vlastní zkušenosti zn. Faber. Ta je podle mě nejlepší, mě nikdy nesklamala. Navíc pracovníci faber-eshop.cz ti moc rádi poradí s výběrem.
Holky, SOS... Vánoce na krku a já potřebuju poradit... Manželovi bych ráda koupila domácí vinotéku. Budu ráda za vaše rady a tipy. Díky moc.
Ahojky, chtěla bych se vás zeptat. Jak jste spokojeni s titanovým nádobím? Je to kvaitní materiál nebo mám vsadit na jiný?
Odkud máte nábytek prosím?
My měly recepty přímo u pekárny a osvědčily se.
Pořizujete někdo pekárnu kvůli dražujícímu se pečivu? Nebo že je z toho lepší pečivo. :-) jen moje zvědavost.
My ji máme už dlouho, ale spoustu našich známých si ji koupilo právě kvůli tady tomu problému a rozhodně se to vyplatí. Nejen kvůli cenám, ale je to super i z toho hlediska, že si uděláš pečivo jaké chceš. Máme pekárničku od oravi a je naprosto dostačující :)
A jak se s ní pracuje? Mám trochu obavy, abych se uměla zorientovat v těch programech, co ty pekárny mají.
Je to strašně primitivní věc. Navolíš si program podle toho, co chceš zrovna upéct, zavřeš pekárnu a necháš ji pracovat :) Mám tady ten model a s tím jsem teda spokojená https://www.orava.eu/cz/cs/domaci-pekarna-breadchef
Nemáte tady od té značky i nějaké elektro?
Máme i jejich tv a sound systém :)
Já mám domácí pekárnu od Oravy a musím říct, že jsem s ní spokojená naprosto maximálně. Je skvělá, krásně peče, miluju pečivo z ní upečené :) Moje nejlepší investice...
Taky máme pekárnu a včetně chlebů umí udělat i skvělý bagetky, který zas miluju já. :) V.P.
Nemám a přeju si jí moc, doufám že třeba na narozky by to mohlo konečně klapnout :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete působit energicky a rozhodně, ale zároveň si uvědomíte, že ne všechno je nutné zvládnout hned. Vaše odhodlání vás může posouvat kupředu, avšak pokud se necháte strhnout přílišnou netrpělivostí, můžete přehlédnout d... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.