Diskuse na téma Vitamíny v těhu

Ahojky. Jaké vitamíny jste braly v těhotenství?

Vilma 29.11.2022

Já jsem po celou dobu těhu, od prvního trimestru a i teď, po porodu, co kojím, beru ogestan. To je vitamín, který obsahuje jen to, co maminka potřebuje. Vůbec navíc nezatěžuje organismus.

Dana 03.10.2023

Já jsem si na Notino kupovala Femibion. Dodával mi všechny důležité vitamíny.

Bertička 16.10.2023

Já jsem brala Gravimilk od Sunaru. V těhotenství jsem se o tom bavila s dr a říkala, že to není špatné a jeslti chci ať ho klidně užívám, že to není na škodu. Brala jsem ho až do doby co jsem kojila. Tam mě přišel ještě důležitější protože jsem neměla ani moc energie a kolikrát ani pořádné jídlo.

Lucka Bertička 20.10.2023

To jsou tedy nějaké vitamíny nebo v jaké je to formě? To bych asi taky teda měla, já jsem právě přemýšlela, že bych začala něco brát hlavně teda po kvůli i kojení a tak, abych měla těch vitamínů a minerálů dostatek pro nás oba.

Bertička Bertička 25.10.2023

Je to mlíčko. :) Mají vanilku a nebo čokoládu. Mě chutnali teda oba dva. https://www.sunar.cz/nase-produkty?kategorie=pro-tehotne-a-maminky můžeš se podívat co to všechno obsahuje. Dělala jsem si teplou i studenou verzi a oboje mě teda moc chutnalo. Je to takový prostě zdravý mléčný koktejl. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat