Diskuse na téma Držíte dietu?

11. 04. 2011 | Hubnutí

Hubnete? Držíte dietu? Jakou? Poraďte s ostatním váš zaručený recept na štíhlou postavu! Nebo jste diety už vzdala a jste spokojená tak, jak jste?

Dani 11.04.2011

Dietu nedržím - nejde to.. Mám doma raráška, takže čokoláda na obalení nervů je pro mě nutnost :-P Ale spokojená s postavou úplně nejsem - začínají mi být těsné kalhoty a nové si kupovat nechci, takže to budu muset nějak udělat.. Vždy mi pomohlo hodně pít (vodu - žádné bublinky, žádné šťávy), jím vždy normálně - jen v menších porcích.. Dokonce si občas dopřeji i nějakou tu sladkost. Kdysi jsem držela různé diety a zjistila jsem, že je to na nic.. Navíc ty nízkotučné blafy jsou vážně k ničemu (a ani mi nechutnají) - raději si koupím pořádný tučný jogurt <3 Přijde mi, že je zdravější než ty "bez tuku" A samozřejmě pohyb!!!! Nemusí to být jen cvičení - procházky, sem tam se proběhnout za dítkem, ono i při uklízení se člověk krásně protáhne - aspoň já ano - jsem menší postavy, takže šup na židli, šup dolů *4*

akino Dani 17.07.2011

jj,souhlasím:-)

Reňa Lomnická 11.04.2011

Diéty príliš neuznávam,nemám asi dosť pevnú vôľu na diéty..A rada dobre papkám..občas aj maškrtím..Ale práve preto sa snažím robiť pre seba niečo iné..Pravidelne cvičím..prepadla som vášni Zumba..takže 3 krát do týždňa sa zabávam na našej tanečnej párty...Snažím sa apoň raz do týždňa plávať,to vám poviem plávanie krásne formuje postavu..A poradím aj ostatným..nediétujte..myslím,že efekt nie je dlhodobí..cvičte,hýbte sa robte niečo pre radosť..a nie preto,aby ste sa páčili iným..Však..ak sa niekomu nepáčime také aké sme..nech sa nedíva :-)

Monika 11.04.2011

Zašít si hubu :-D*4*

yana 11.04.2011

Taky nedokážu držet dietu :-) jako snaha byla, maximálně jsem to vydržela den, pak někdo přinesl z obchodu čokoládu a bylo po dietě :D Ale jinak si myslím, že dietu nějak extra nepotřebuji, celý život jsem byla kost a kůže, pak jsem na gymplu přibrala a nabrala hezké ženské tvary a že mi trošku trčí bříško neřeším...stejně se mi nelíbí trika nad pupek tak co, správné oblečení a nic navíc není vidět :) a když se líbím přítelovi, tak se pak nepotřebuji líbit nikomu dalšímu :-) a stravuji se normálně, nedokážu řict ne jak hranolkám s kečupem tak ani pařížskému dortu plnému šlehačky, ale že by to někde na postavě projevilo jsem si nevšimla..jo a ještě dodám, že necvičím, jsem líná, jako sem-tam kolo v létě a prkno v zimě vytáhnu, ale všechno s mírou :-)

Nikol 11.04.2011

Nikdy jsem dietu nedržela. ale s přibývajícím věkem začínám pozorovat, že budu muset pro své tělo něco dělat. Myslím,že nejvíc pomáhá nepřejídat se, jíst pravidelně, nestravovat se každý den v mekáči a zapojit i pohyb.Občas jezdím na kole, na bruslích, dokonce jsem si pořídila domů i stroj na posilování břicha a musím uznat, že to jde poznat...myslím, že je to jen o tom vyloženě nesedět na prdeli :-)

Doubravka 11.04.2011

pravidelně jím 5x denně, 2x týdně Zumba, hodně piju, k tomu Emulips forte a mám za měsíc 5 kg dole. A to mám doma 3 malé děti,ale váha dolů nešla, musela jsem tomu pomoct. Ale je to úžasný slyšet slova chvály, jak vám to sluší :-)

Mamča Klára 11.04.2011

Doubravko, co je ten emulips a jak to funguje? *4*

Jarmila 11.04.2011

Protože mě štíhlost minula velkým obloukem, bylo potřeba najít nějaký způsob jak se s kily poprat. Před několika roky jsem spolu s kamarádkou začala počítat Kj. Zní to divně, ale opravdu to pomáhá a já bez zázračných pilulek, koktejlů a bylinek, jen díky sobě shodila téměř 30kg a to pod bedlivým dozorem lékaře. Je pravda, že první dny jsem záviděla i dětem v kočárku ožužlaný rohlík a za kus flákoty bych podepsala pergamen vlastní krví, ale po pár dnech se vše srovnalo a tělo si zvyklo. Jedla jsem 5-6x denně, vše si zapisovala a výsledky byly vidět.

Iva Jarmila 18.05.2012

Paní Jarmilo, asi už si mojí odpověď nepřečtete, je to přece jen rok, ale musím napsat. S hlavou v dlaních si projíždím internet, jestli je na světě někdo tlustší, ošklivější, hloupější a já nevím co ještě než já. A našla jsem Vaší zprávičku. Rozesmála mě tak, že mi ještě tečou slzy. Držím diety celý život (je mi už dost přes 40let) a ty ožužlaný rohlíky a ďábelský úpisy dobře znám. No a depka je pryč. Vám k úspěchu gratuluji a děkuji za zlepšení nálady.

megan2 11.04.2011

Tak s váhou bojuji snad celý život*2*Na základce jsem byla taková normální,pak na střední bojovala s anorexii:-/ a dnes mám o skoro 25kg víc...Takže začínám každé pondělí,že zhubnu aspon tech 8kg,abych byla na vaze pred porodem,ale nikdy to nevydržím...ted se par dni drzím-jim casteji,male porce,hídám si co jím a počítam KJ a mám i víc pohybu,tak drzte palce,ať se zadaří.

Výherní balíček posíláme Doubravce za její sedmý příspěvek (včera bylo 11.4. a 11-4 je 7 :) - aby to bylo co nejvíce spravedlivé :) Děkujeme všem a těšíme se na další příspěvky!

Michaela 17.04.2011

mno u mě je váha dcoclela průšvih .... snažím se hbnout a íc hýbat , jenže to nestíhám .. je mi 15 , měřím 162 kg a vážím 63 kg .. joo vy si řeknete možná že to je jen mírné .. jenomže co se týče mého " měchu" je to velmi nepříjemné .. Denně jezdím na konia pomáhám ještě ve stáji a na žádnou další sportovní aktivitu není čas =( .. c mám dělat ??? :-( ;*(;*(

michaela Michaela 17.04.2011

pardon 162 cm

Ivča michaela 24.07.2011

hele mě je 16, měřim163 a vážim 67, já potřebuju schodit cca 10 kilo, ale ty? holka neblázni, jestli chceš schodit tak ne 10, ale max 4

Kriss 18.04.2011

ahoj týýjo :) já sem vždycky byla strašně vychrtlá až moc polo anorektička v 14 letech 40 kg na 170cm ..a ještě svaly jak chlap ale pak sem přestala posilvoat a lup váha šla hore .. během 2 let sem přibrala na 65 kg na 176 cm je to šílené moej svalanté ploché bříško stehna zadek a ted mám vyfkoulé břich oa všecko hnusně povolené potřebuju zhodit aspon 10 kg na tuhle váhu nejsem vuebc zvyklá a dělá mi strašné problémy nevíte o nějaké rychlé spolehlivé klidne i drsné dietě?? dekuju moc kriss

akino 17.07.2011

jj,souhlasím:-)

Veron1ka 29.12.2011

Ahoj ženy. Co se týče mě, tak já jsem po porodu přibrala pěkných pár kil, ale už několik měsíců se řídím novým jídelníčem a cvičím si doma, místo abych se dřela v posilovně. Kamarádka mi totiž dala odkaz na jednu internetovou stránku, kde jsou sestaveny přímo jídelníčky a spousta cviků na videu, takže si to na počítači pouštím doma. kdyby vás to některou zajímalo je to www.fitnesstv.cz Klidně se mrkněte. Mě to zatím pomáhá, takže se toho hodlám držet i dál :)

Souhlasím s Veron1ka. Správný jídelníček a pohyb je potřeba! Já k tomu přidala ještě zeštíhlující krém Corectia, který mi doporučila kamarádka a musím říct, jde to vidět! *4*

Alena 10.04.2012

Ahoj Moni. Corectii krém jsem taky měla. Používala jsem ho 14 dní 2x denně a bylo po celulitidě! Super věc. K tomu jsem měla i tabletky Corectia TrioActive a ty jsem užívala už 2 měsíce. Moc neřeším váhu, spíše si hlídám centimetry a podařilo se mi dostat pryč 6 cm přes břicho a 4,5 centimetru přes zadek.

Simona 26.04.2012

Mě moc pomáhá Emulips, jsou to bylinné kapičky, 3x denně si je kápnu po jídle, snažím se dodržovat pitný režim, jinak jím normálně a váha jde dolů. Cvičení bohužel při 2 malých dětech nezvládám, takže jsem moc ráda, že to jde i takhle, bez pohybu a hlavně přírodně, žádný drasťácký tabletky, které bych si stejně jako kojící dovolit nemohla.

Marťa 24.09.2012

Takže píši svůj konečně tolik vytoužený úspěch - 7kg dole a 2,5 velikosti. Zprvu jsem zkoušela vše možné diety a přípravky, ale tělo jsem si tím akorát tak zhuntovala. Naštěstí jsem na doporučení výž.poradkyně najela na krabičkový systém stravování a to konkrétně fitness food menu a dostavil se úspěch. Jídlo mě chutná(beru doted) a hlavně dělám něco pro sebe.Takže přeju rychlé a trvalé dosaženích vašich cílů*1*

Adéla 30.10.2012

Dobrý den, vše je opravdu jen o správném nastavení stravy. Pokud je strava nastavena individuálně na míru není s hubnutím problém. Bohužel ale právě proto neexistuje univerzální recept :-/ Ideální je stravu zacílit na zdravotní problémy a detoxikaci organismu, která zdravotní problémy dokáže zmírnit nebo zcela odstranit. Pokud byste někdo chtěli svou výživu, případně zdravotní problémy rozebrat, můžete se na nás bezplatně obrátit na http://pomocnik.zdravisusmevem.cz/ Adéla Knotová, ZDRAVÍ S ÚSMĚVEM s.r.o.

Nela 14.09.2015

Nikdy bych dietu nedrzela, vse je jen o uprave jidelnicku a clovek nemusi nejak zbytecne hladovet!!


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat